detector.media
28.10.2014 12:03
До 31 жовтня – реєстрація на семінар для регіональних журналістів з питань євроінтеграції

Інститут світової політики запрошує журналістів зі всіх регіонів України взяти участь у навчальному семінарі, присвяченому висвітленню питань європейської інтеграції у ЗМІ, який відбудеться 13 листопада в місті Києві.

 

Семінар проводиться в рамках проекту «Ширша інтеграція: ви формуєте майбутнє». Проект має на меті поєднати зусилля професіоналів із Заходу і Сходу, Півдня і Півночі для розбудови успішної України. Під час навчального семінару будуть оговорюватися особливості висвітлення тем європейської інтеграції у ЗМІ, польський досвід євроінтеграції, вплив журналістів на демократичні процеси в Україні.

 

Ключовий спікер - Міхал Кацевич, публіцист і журналіст Newsweek Polska (Польща).

 

Після закінчення семінару учасники візьмуть участь у дискусії на тему: «Як гарантувати безпеку України?» за участі провідних українських політиків, експертів та журналістів.

 

Захід триватиме з 09.00 до 14.00.

 

Захід проходить за підтримки проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Посольства Королівства Швеції.

 

Інститут світової політики забезпечує проживання та харчування учасників, а також роздаткові матеріали. Організатори покривають витрати учасників на проїзд у межах вартості квитка на автобус або купейного квитка на потяг та виплачують добові.

 

Після закінчення семінару журналісти повинні будуть надіслати свої роботи, опубліковані за підсумками майстер класу.

 

Для участі в семінарі потрібно надіслати своє резюме до 31 жовтня на електронну адресу tekuchova.iwp@gmail.com.

 

Контактна особа - Текучова Ірина, 093 658 6310, tekuchova.iwp@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY