28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо

28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо

27 Жовтня 2014
4105

28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо

4105
28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо
28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо

28 жовтня в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо (початок о 10.00).

 

На порядку денному розгляд наступних питань:

 

1. Про стан інформаційного простору Чернігівської області. Доповідач: Андрій Подорван - директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації. Співдоповідач: Аркадій Білібаєв  - генеральний директор Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.

 

2. Про висвітлення державними телерадіоорганізаціями у 2014 році заходів, спрямованих на патріотичне виховання громадян. Доповідач: Сергій Абрамов - директор департаменту телебачення і радіомовлення. 

 

3. Про хід створення Суспільного телебачення і радіомовлення. Доповідач: Зурабі Аласанія  - генеральний директор Національної телекомпанії України.

 

4. Про стан виконання фінансових планів госпрозрахунковими підприємствами у першому півріччі 2014 року. Доповідач:Ірина Забочіна - заступник директора фінансово-економічного департаменту - начальник відділу планування та фінансування бюджетних програм.

 

5. Про стан реалізації програми «Українська книга» на 2014 рік. Доповідач: Олексій Кононенко - директор департаменту видавничої справи і преси.

 

6. Про висунення Держкомтелерадіо творів на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2015 року. Доповідач: Олексій Кононенко  - директор департаменту видавничої справи і преси.

 

7. Різне. Про нагородження працівників інформаційної та видавничої сфер України. Доповідач: Дмитро Кравченко - заступник Голови Держкомтелерадіо

 

Акредитація журналістів за тел. 278-83-52  або за e-mail: pr@comin.gov.ua .  Акредитація триває до 18.00 27 жовтня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4105
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду