detector.media
27.10.2014 12:47
28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо
28 жовтня - засідання колегії Держкомтелерадіо

28 жовтня в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться засідання колегії Держкомтелерадіо (початок о 10.00).

 

На порядку денному розгляд наступних питань:

 

1. Про стан інформаційного простору Чернігівської області. Доповідач: Андрій Подорван - директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації. Співдоповідач: Аркадій Білібаєв  - генеральний директор Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.

 

2. Про висвітлення державними телерадіоорганізаціями у 2014 році заходів, спрямованих на патріотичне виховання громадян. Доповідач: Сергій Абрамов - директор департаменту телебачення і радіомовлення. 

 

3. Про хід створення Суспільного телебачення і радіомовлення. Доповідач: Зурабі Аласанія  - генеральний директор Національної телекомпанії України.

 

4. Про стан виконання фінансових планів госпрозрахунковими підприємствами у першому півріччі 2014 року. Доповідач:Ірина Забочіна - заступник директора фінансово-економічного департаменту - начальник відділу планування та фінансування бюджетних програм.

 

5. Про стан реалізації програми «Українська книга» на 2014 рік. Доповідач: Олексій Кононенко - директор департаменту видавничої справи і преси.

 

6. Про висунення Держкомтелерадіо творів на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2015 року. Доповідач: Олексій Кононенко  - директор департаменту видавничої справи і преси.

 

7. Різне. Про нагородження працівників інформаційної та видавничої сфер України. Доповідач: Дмитро Кравченко - заступник Голови Держкомтелерадіо

 

Акредитація журналістів за тел. 278-83-52  або за e-mail: pr@comin.gov.ua .  Акредитація триває до 18.00 27 жовтня.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY