Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи

Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи

30 Вересня 2014
3147
30 Вересня 2014
15:09

Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи

3147
Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи
Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи

Невідомі пограбували автомобіль журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова в той час, коли він відводив доньку до дитячого садку. У журналіста вкрали рюкзак, в якому знаходилося професійне обладнання і речі на загальну суму 46-47 тисяч гривень. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 

«Халепа. Вкрали рюкзак. А в ньому - кусочєк счастья, - все, чим я жив і ким я був) Ну майже все», - написав Богдан Кутєпов.

 

Журналіст назвав речі, які знаходилися в його рюкзаку: фотокамера Canon 6D з об'єктивом 24-105mm, IPad Mini 32GB, цифровий рекордер Zoom H2n, зовнішній акумулятор Genius ECO-u1000, колонка Monster Beats S11, модем «Інтертелеком», аксесуари, дощовик на камеру, діодне світло, навушники й зарядні пристрої. Також в рюкзаку журналіста знаходилися його документи - паспорт, ідентифікаційний код, прес-карта і акредитаційні картки до Верховної Раду та ЦВК.

 

«Ще були гроші: 50 китайських єн, 2000 угорських форінтів, 70 латвійських лит і 50 польських злотих. (Сьогодні думав знайти місце, де все це добро обміняли б приблизно на 600-700 грн.) Залізничні квитки до Одеси туди й назад на 400 грн... Мав 1 жовтня читати лекцію про стрімінг, афіші розклеєні і всі діла... Все це добро лежало в рюкзаку, а рюкзак під переднім пасажирським сидінням. Віз зранку донечку в садок на Кудряшова. Там на парковці машина постояла буквально 3-3,5 хвилини. Я вийшов, сів, проїхав кілометр, мац за рюкзак - а там... порожнеча», - написав Богдан Кутєпов.

 

За словами журналіста, повернувшись на місце, він викликав працівників МВС. «Приїхали швидко, потім карний розшук приїхав. Кажуть, на цій парковці вже не вперше. І засаду влаштовували, - нічого не допомагає. Спеціально пасуть, вибирають "клієнта", в момент, коли закриваєш машину - сканують якимись радіочастотними девайсами твій електронний замок. Ти пішов - вони за хвилину "пік-пік", забрали сумку, сіли в свою машину - і нема», - розповів потерпілий журналіст.


Богдан Кутєпов попередньо оцінює збитки від крадіжки на суму від 46 до 47 тисяч гривень. «Лише айпад, колонка і акум - мої. Громадському я винен за фотік, диктофон, модем, рюкзак. А тим людям всього найкращого бажаю, бо воно завжди вертається. Тому сподіваюсь, що їх не сильно зачепить», - написав журналіст, побажавши своїм колегам бути пильними і не втрапити в аналогічну халепу.

 

Нагадаємо, 29 січня під час прямої стрім-трансляції у кореспондента «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова відібрали планшет учасники антимайданівського мітингу в Маріїнському парку Києва. Згодом техніку повернули, відтак, зникла підстава для кримінального провадження з приводу крадіжки.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду