detector.media
30.09.2014 15:09
Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи
Невідомі вкрали у журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова професійну техніку і документи

Невідомі пограбували автомобіль журналіста «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова в той час, коли він відводив доньку до дитячого садку. У журналіста вкрали рюкзак, в якому знаходилося професійне обладнання і речі на загальну суму 46-47 тисяч гривень. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

 

«Халепа. Вкрали рюкзак. А в ньому - кусочєк счастья, - все, чим я жив і ким я був) Ну майже все», - написав Богдан Кутєпов.

 

Журналіст назвав речі, які знаходилися в його рюкзаку: фотокамера Canon 6D з об'єктивом 24-105mm, IPad Mini 32GB, цифровий рекордер Zoom H2n, зовнішній акумулятор Genius ECO-u1000, колонка Monster Beats S11, модем «Інтертелеком», аксесуари, дощовик на камеру, діодне світло, навушники й зарядні пристрої. Також в рюкзаку журналіста знаходилися його документи - паспорт, ідентифікаційний код, прес-карта і акредитаційні картки до Верховної Раду та ЦВК.

 

«Ще були гроші: 50 китайських єн, 2000 угорських форінтів, 70 латвійських лит і 50 польських злотих. (Сьогодні думав знайти місце, де все це добро обміняли б приблизно на 600-700 грн.) Залізничні квитки до Одеси туди й назад на 400 грн... Мав 1 жовтня читати лекцію про стрімінг, афіші розклеєні і всі діла... Все це добро лежало в рюкзаку, а рюкзак під переднім пасажирським сидінням. Віз зранку донечку в садок на Кудряшова. Там на парковці машина постояла буквально 3-3,5 хвилини. Я вийшов, сів, проїхав кілометр, мац за рюкзак - а там... порожнеча», - написав Богдан Кутєпов.

 

За словами журналіста, повернувшись на місце, він викликав працівників МВС. «Приїхали швидко, потім карний розшук приїхав. Кажуть, на цій парковці вже не вперше. І засаду влаштовували, - нічого не допомагає. Спеціально пасуть, вибирають "клієнта", в момент, коли закриваєш машину - сканують якимись радіочастотними девайсами твій електронний замок. Ти пішов - вони за хвилину "пік-пік", забрали сумку, сіли в свою машину - і нема», - розповів потерпілий журналіст.


Богдан Кутєпов попередньо оцінює збитки від крадіжки на суму від 46 до 47 тисяч гривень. «Лише айпад, колонка і акум - мої. Громадському я винен за фотік, диктофон, модем, рюкзак. А тим людям всього найкращого бажаю, бо воно завжди вертається. Тому сподіваюсь, що їх не сильно зачепить», - написав журналіст, побажавши своїм колегам бути пильними і не втрапити в аналогічну халепу.

 

Нагадаємо, 29 січня під час прямої стрім-трансляції у кореспондента «Громадського ТБ» Богдана Кутєпова відібрали планшет учасники антимайданівського мітингу в Маріїнському парку Києва. Згодом техніку повернули, відтак, зникла підстава для кримінального провадження з приводу крадіжки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY