Ганна Гомонай попрощалася з глядачами у прямому ефірі «Ранку з “Інтером”» (ВІДЕО)

Ганна Гомонай попрощалася з глядачами у прямому ефірі «Ранку з “Інтером”» (ВІДЕО)

29 Серпня 2014
34923

Ганна Гомонай попрощалася з глядачами у прямому ефірі «Ранку з “Інтером”» (ВІДЕО)

34923
Ганна Гомонай попрощалася з глядачами у прямому ефірі «Ранку з “Інтером”» (ВІДЕО)
Ганна Гомонай попрощалася з глядачами у прямому ефірі «Ранку з “Інтером”» (ВІДЕО)

Сьогодні, 29 серпня, ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами. «Дорогі друзі, сьогодні я прощаюся з програмою "Ранок" і дякую вам за кожен день, який ми зустріли разом протягом трьох років. Я бажаю вам миру і любові, вірю, що правда переможе, а Україна буде такою, про яку ми завжди мріяли», - сказала ведуча.

 

 

Пані Гомонай підтвердила «Детектор медіа», що йде з каналу, пообіцявши протягом найближчих годин у розлогішому коментарі пояснити причини такого рішення.

 

За інформацією від джерел «Детектор медіа», які працюють на «Інтері», Ганна Гомонай залишила канал через те, що не хоче працювати пліч-о-пліч із колегами, які потрапили на «Дошку ганьби».

 

Нагадаємо, Ганна Гомонай працювала на каналі «Інтер» з 2007 року, спочатку вела «Подробности», потім інформаційну програму «Новини». Згодом протягом двох років поєднувала роботу в «Ранку з "Інтером"» та «Новинах». Узимку 2014 року залишила «Новини» за власним бажанням і залишилася ведучою «Ранку» та спецпроектів каналу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34923
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andrey
3527 дн. тому
При чем тут погибшие отцы??? Ну что за ерунду порете? Чё за дурацкая привычка приплетать героев Майдана к кухонным спорам????? Ну, меняют ведущих на Интере, так их везде и всегда меняют. Ну, ссорятся бабы, так они всегда и везде ссорятся, на то и бабы. Хорошие девки, и не дуры, это их дела, только не тулите в телевизионную кухню погибших офицеров, это уж ни в какие ворота
Д.
3527 дн. тому
Ситуация некрасивая. Ну как это будет выглядеть когда Даугуле будет давать советы по здоровью малышу, отца которого, погибшего на Востоке, она еще не так давно называла радикалом. Когда она будет давать модные советы вдове погибшего офицера, который еще не так давно ведущая поливала грязью в "Подробностях". Так что рядом с этой нечистью Гомонай действительно не место.
Костя-моряк
3527 дн. тому
Нет, ошибочка вышла. Причина в ЭТОМ: http://dusia.telekritika.ua/kuhnia/25970 Что ни один нормальный человек не будет работать в условиях, когда рядом с тобой в эфире - люди, которые не краснея врали во время майдана.
поклонник
3527 дн. тому
а чего ж Анечка так долго думала? раньше надо было уходить, честная такая. может причина в этом http://mediananny.com/novosti/2300500
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду