Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань

Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань

22 Серпня 2014
5097

Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань

5097
Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань
Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань

Політолог Олексій Гарань звинуватив українські ЗМІ у розкручуванні популярності лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це він заявив у програмі «Окрема думка» на телеканалі ТВі.

 

«На виборах до парламенту проходить Ляшко. І тут, до речі, питання до ЗМІ, які масовано його розкручують. Багато каналів, багато радіо. Слухайте, голова пухне від цього Ляшка», - заявив політолог, що обурений значною кількістю радіо- та телеефірів за участі лідера Радикальної партії.

 

Політолог вважає, що присутність лідера Радикальної партії у багатьох медіа не випадкова. «Раніше, коли я питав їх (ЗМІ, які запрошують на ефіри Ляшка, - ТК): "А для чого ви це робите?", - "А нам подзвонили". Чекайте, а зараз то нема адміністративного тиску з боку Адміністрації, щоб з'являвся Ляшко. То у мене питання: "Вибачте, а вам що, гроші заносять за Ляшка?". Тут я ставлю риторичний знак питання», - сказав Олексій Гарань.

 

Нагадаємо, у понеділок, 18 серпня, в ефірі «Свободи слова» на ICTV журналіст Мустафа Найєм назвав лідера Радикальної партії Олега Ляшка «проектом Льовочкіна»: «Я знаю, що ця людина - проект Льовочкіна, знаю, де готується його реклама та хто є його спонсором».

 

Журналіст також заявив, що під час перебування в зоні АТО «не зустрічав жодної людини, яка б бачила батальйони Олега Ляшка». Після того, як Мустафа Найєм пішов з ефіру, лідер Радикальної партії назвав ці заяви безпідставними та такими, що не містять фактичних підтверджень.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5097
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вика
3545 дн. тому
Рейтинг Ляшка не підніме ніяка реклама, бо то є «ЛЯШКО», а цим все сказано). Люди не стануть за нього голосувати, побачите!
femida
3545 дн. тому
Ляшко кричить, що він такий як всі українці, бідний і нещасний! А сам понавішував бігбордів по всій країні, проплатив рекламу на ТВ, радіо, вранці знімає ролик як 60-річному діду начебто повстанцю вдягнув пакет на голову і його допитує, а вже ввечері красується у Шустера на передачі. Чи це в Ляшка крила виросли, чи вже всі пересічні українці можуть собі дозволити послуги вертольоту???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду