detector.media
22.08.2014 12:06
Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань
Українські ЗМІ масово розкручують Ляшка під вибори - Олексій Гарань

Політолог Олексій Гарань звинуватив українські ЗМІ у розкручуванні популярності лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Про це він заявив у програмі «Окрема думка» на телеканалі ТВі.

 

«На виборах до парламенту проходить Ляшко. І тут, до речі, питання до ЗМІ, які масовано його розкручують. Багато каналів, багато радіо. Слухайте, голова пухне від цього Ляшка», - заявив політолог, що обурений значною кількістю радіо- та телеефірів за участі лідера Радикальної партії.

 

Політолог вважає, що присутність лідера Радикальної партії у багатьох медіа не випадкова. «Раніше, коли я питав їх (ЗМІ, які запрошують на ефіри Ляшка, - ТК): "А для чого ви це робите?", - "А нам подзвонили". Чекайте, а зараз то нема адміністративного тиску з боку Адміністрації, щоб з'являвся Ляшко. То у мене питання: "Вибачте, а вам що, гроші заносять за Ляшка?". Тут я ставлю риторичний знак питання», - сказав Олексій Гарань.

 

Нагадаємо, у понеділок, 18 серпня, в ефірі «Свободи слова» на ICTV журналіст Мустафа Найєм назвав лідера Радикальної партії Олега Ляшка «проектом Льовочкіна»: «Я знаю, що ця людина - проект Льовочкіна, знаю, де готується його реклама та хто є його спонсором».

 

Журналіст також заявив, що під час перебування в зоні АТО «не зустрічав жодної людини, яка б бачила батальйони Олега Ляшка». Після того, як Мустафа Найєм пішов з ефіру, лідер Радикальної партії назвав ці заяви безпідставними та такими, що не містять фактичних підтверджень.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY