Павло Юров, Денис Грищук та Ірма Крат звільнені з полону терористів

Павло Юров, Денис Грищук та Ірма Крат звільнені з полону терористів

6 Липня 2014
11928

Павло Юров, Денис Грищук та Ірма Крат звільнені з полону терористів

11928
Павло Юров, Денис Грищук та Ірма Крат звільнені з полону терористів
Павло Юров, Денис Грищук та Ірма Крат звільнені з полону терористів

Режисер театру Павло Юров, арт-менеджер Денис Грищук та засновниця сайту «Прихована правда», активістка Жіночої сотні Майдану  Ірма Крат звільнені з полону терористів у м.Слов'янську (Донецька обл.) після того, як місто перейшло під контроль українських сил АТО. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив адвокат Олег Веремієнко.

 

За його словами, всі троє вийшли на волю завдяки діям українських військових. Однак про деталі цієї операції Олегу Веремієнку нічого невідомо.

 

Павло Юров та Денис Грищук сьогодні, 6 липня, мають прибути до Києва. Ірма Крат уже у безпеці та перебуває разом зі своїми рідними.

 

Нагадаємо, раніше адвокат висловлював сподівання, що визволити з полону українських журналістів та діячів культури вдасться шляхом обміну. 

 

Ірму Крат у Слов'янську захопили сепаратисти 20 квітня за звинуваченням у тортурах антимайданівців і розстрілі "Беркута». Терористи  заявляли журналістам, що до Слов'янська вона приїхала «щоби завдавати шкоди».

 

Павла Юрова та Дениса Грищука терористи викрали 25 квітня у Слов`янську. Художниця Катерина Єрмолаєва, яка товаришує з паном Грищуком, розповіла, що до міста тоді вони приїхали з Донецька, аби подивитися, що там відбувається. «Просто гуляли в Слов`янську та викладали фото у Facebook», - сказала вона.


«Детектор медіа»

Фото - http://pn14.info

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11928
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Галина
3582 дн. тому
Ура!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду