StarLightMedia підтримає молодіжний конкурс телевізійних сюжетів і сценаріїв

StarLightMedia підтримає молодіжний конкурс телевізійних сюжетів і сценаріїв

4 Липня 2014
3948

StarLightMedia підтримає молодіжний конкурс телевізійних сюжетів і сценаріїв

3948
StarLightMedia підтримає молодіжний конкурс телевізійних сюжетів і сценаріїв
StarLightMedia підтримає молодіжний конкурс телевізійних сюжетів і сценаріїв

Група StarLightMedia підтримає Всеукраїнський конкурс телевізійних сюжетів та сценаріїв «Цікаво про цікаве» для школярів та студентів, організаторами якого виступили Всеукраїнський молодіжний проект «Майбутні професіонали»і Мала академія наук України. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Для участі у конкурсі необхідно подати текстовий сценарій або відеороботу на такі теми: «Про професії та виробництво», «Про науку і наукові відкриття», «Про техніку та технології», «Про культуру різних країн і народів», «Про мистецтво і літературу», «Про природу та її загадки». Кожна тема - це окрема номінація конкурсу. Конкурсанти самі визначають жанр (інтерв'ю, репортаж, огляд, дослідження, подорож, навчальна програма, тощо), і матеріали, що будуть використовиватися у відео. Журі конкурсу складатиметься зі сценаристів телеканалів СТБ, Новий, ICTV.

 

Спеціально для конкурсу StarLightMedia створив сайт про правила сценарної майстерності, матеріали розділу «Базовий» якого конкурсанти мають вивчити перед тим, як писати свій сценарій чи знімати сюжет.

 

 «Якщо ти хочеш розвиватися, приходь до нас, у StarLightMedia! Тільки врахуй, що просто не буде. Ми цінуємо людей, які прагнуть постійного саморозвитку - особистого і професійного. Тому з ентузіазмом відгукнулися на пропозицію ‘'Майбутніх професіоналів'' підтримати конкурс телесценаріїв серед школярів і студентів. І навіть ускладнили умови - примусили всіх конкурсантів дізнатися правила створення сценаріїв перед тим, як писати чи знімати на конкурс», - сказав директор з персоналу групи StarLightMedia Желько Марчек.

 

Заявки на Всеукраїнський конкурс телевізійних сюжетів та сценаріїв «Цікаво про цікаве» для школярів та студентів приймаються до 31 жовтня, нагородження переможців відбудеться у березні 2015 року. Переможці пройдуть стажування на телеканалах групи StarLightMedia.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду