Найбільше статуеток премії ТЕФІ дісталося «Первому каналу»

29 Червня 2014
4249

Найбільше статуеток премії ТЕФІ дісталося «Первому каналу»

4249
Найбільше статуеток премії ТЕФІ дісталося «Первому каналу»
Лідером за перемогою в номінаціях російської телепремії ТЕФІ цього року став «Первый канал». Як повідомляється на сайті премії, «Первому дісталося» дванадцять статуеток з чотирнадцяти, шість -  НТВ. Три нагороди отримала ВГТРК.
 
У номінації  «Ведучий інформаційної програми» переміг ведучий програми «Центральное телевидение» на телеканалі НТВ Вадим Такменєв. На здобуття премії також висувалися ведучий«Вестей недели» на телеканалі «Россия 1» Дмитро Кисельов і ведучий вечірніх новин на «Первом канале» Дмитра Борисова.
 
Найкраща інформаційна програма,за версією ТЕФІ – у «Центрального телевидения».
Найкращий репортаж  - матеріал Олексія Зотова «Неможливе можливо», що вийшов в ефірі «Первого канала». 
 
З-поміж ток-шоу переміг «Вечірній Ургант». Іван Ургант водночас став  найкращим ведучим розважальної програми. 
 
В номінації «Найкращий телевізійний фільм» переміг серіал «Оттепель», прем`єра якого відбулася на «Первом канале» обійшовши серіал «Інтерни» на телеканалі ТНТ.  Продюсер «Оттепели» Валерій Тодоровський отримав відзнаку як найкращий телепродюсер сезону, а задіяний у серіал Михайло Єфремов переміг у номінації «Найкращий актор телевізійного фільму».

У номінації «Найкраща актриса серіалу» ТЕФІ здобула Чулпан Хаматоваза роль у стрічці «Пепел», що демонструвалася в ефірі «Россия 1».
 
ТЕФІ в номінації «Подія телевізійного сезону» здобув «Первый канал» за виробництво й трансляцію «Церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор у Сочі».
 
Найращий документальний проект - стрічка «Романови» виробництва Star Media, що демонструвалася на «Первом канале».
 
Гендиректор «Первого канала» Костянтин Ернст здобув  премію в спеціальній номінації «За особистий внесок у розвиток сучасного телебачення».
 
В номінації «Денний ефір» «Первый канал» здобув чотири премії: за телегру «Що? Де? Коли?»,  найкращу спортивну программу («Первый Олимпийский», за найкращу програму для дітей та юнацтва «Умницы и умники» і за ефірний промоушн  Олимпийское промо на «Первом канале».
 
НТВ відзначили за найкращу ранкову програму («Едим дома»). Юлія Висоцька також перемогла у намінації «Найкраща ведуча ранкової програми». Також НТВ переміг у номінацї «Найкраща публіцистична програма «Человек и право» із проектом« Следствие вели ... ».
 
ВГТРК отримала щедві премії ТЕФІ - за найкращу просвітницьку програму «Поліглот.Німецька з нуля за 16 годин» і за найкращу теленовелу  - «Доки станиця спить».
 
Російський «Пятый канал» нагороджено за найккраще ток-шоу «Відкрита студія», телеканал «Пятница» -за най кращу розважальну програму «Образ жизни» - «Орел і решка. На краю світу », а телеканалу СТС - найкращий ситком  Кухня».

Церемонія нагородження відбулася в телецентрі Останкіно 27 та 28 червня.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду