detector.media
29.06.2014 09:45
Найбільше статуеток премії ТЕФІ дісталося «Первому каналу»
Лідером за перемогою в номінаціях російської телепремії ТЕФІ цього року став «Первый канал». Як повідомляється на сайті премії, «Первому дісталося» дванадцять статуеток з чотирнадцяти, шість -  НТВ. Три нагороди отримала ВГТРК.
 
У номінації  «Ведучий інформаційної програми» переміг ведучий програми «Центральное телевидение» на телеканалі НТВ Вадим Такменєв. На здобуття премії також висувалися ведучий«Вестей недели» на телеканалі «Россия 1» Дмитро Кисельов і ведучий вечірніх новин на «Первом канале» Дмитра Борисова.
 
Найкраща інформаційна програма,за версією ТЕФІ – у «Центрального телевидения».
Найкращий репортаж  - матеріал Олексія Зотова «Неможливе можливо», що вийшов в ефірі «Первого канала». 
 
З-поміж ток-шоу переміг «Вечірній Ургант». Іван Ургант водночас став  найкращим ведучим розважальної програми. 
 
В номінації «Найкращий телевізійний фільм» переміг серіал «Оттепель», прем`єра якого відбулася на «Первом канале» обійшовши серіал «Інтерни» на телеканалі ТНТ.  Продюсер «Оттепели» Валерій Тодоровський отримав відзнаку як найкращий телепродюсер сезону, а задіяний у серіал Михайло Єфремов переміг у номінації «Найкращий актор телевізійного фільму».

У номінації «Найкраща актриса серіалу» ТЕФІ здобула Чулпан Хаматоваза роль у стрічці «Пепел», що демонструвалася в ефірі «Россия 1».
 
ТЕФІ в номінації «Подія телевізійного сезону» здобув «Первый канал» за виробництво й трансляцію «Церемонії відкриття XXII Зимових Олімпійських ігор у Сочі».
 
Найращий документальний проект - стрічка «Романови» виробництва Star Media, що демонструвалася на «Первом канале».
 
Гендиректор «Первого канала» Костянтин Ернст здобув  премію в спеціальній номінації «За особистий внесок у розвиток сучасного телебачення».
 
В номінації «Денний ефір» «Первый канал» здобув чотири премії: за телегру «Що? Де? Коли?»,  найкращу спортивну программу («Первый Олимпийский», за найкращу програму для дітей та юнацтва «Умницы и умники» і за ефірний промоушн  Олимпийское промо на «Первом канале».
 
НТВ відзначили за найкращу ранкову програму («Едим дома»). Юлія Висоцька також перемогла у намінації «Найкраща ведуча ранкової програми». Також НТВ переміг у номінацї «Найкраща публіцистична програма «Человек и право» із проектом« Следствие вели ... ».
 
ВГТРК отримала щедві премії ТЕФІ - за найкращу просвітницьку програму «Поліглот.Німецька з нуля за 16 годин» і за найкращу теленовелу  - «Доки станиця спить».
 
Російський «Пятый канал» нагороджено за найккраще ток-шоу «Відкрита студія», телеканал «Пятница» -за най кращу розважальну програму «Образ жизни» - «Орел і решка. На краю світу », а телеканалу СТС - найкращий ситком  Кухня».

Церемонія нагородження відбулася в телецентрі Останкіно 27 та 28 червня.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY