До 3 липня – реєстрація на літню сесію Університету медіаграмотності

27 Червня 2014
4609

До 3 липня – реєстрація на літню сесію Університету медіаграмотності

4609
До 3 липня – реєстрація на літню сесію Університету медіаграмотності

Фундація «Суспільність» спільно з МГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Детектор медіа» запрошує викладачів вишів та представників неурядових організацій на дводенну літню сесію Університету медіаграмотності, яка відбудеться в Києві 4-5 липня в рамках проекту, підтриманого програмою «У-медіа».

 

Під час навчання учасники зможуть ознайомитися з найкращими світовими та вітчизняними практиками медіаграмотності; взяти участь у тренінгах з розвитку критичного сприйняття інформації в медіа, виявлення замовних матеріалів у ЗМІ, визначення якості медіаконтенту та протистояння маніпулюванню масовою свідомістю.

 

Участь у літній сесії Університету медіаграмотності безкоштовна. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

 

Для участі необхідно надіслати не пізніше 12:00 3 липня своє СV координаторові проекту Анні Тян aniatian285@gmail.com. Звертатися за додатковою інформацією можна за тел. 0637675901.

 

Фундація «Суспільність» забезпечить учасників літньої сесії Університету медіаграмотності проживанням, кава-брейками та обідами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду