detector.media
27.06.2014 17:39
До 3 липня – реєстрація на літню сесію Університету медіаграмотності

Фундація «Суспільність» спільно з МГО «Інтерньюз-Україна» та ГО «Детектор медіа» запрошує викладачів вишів та представників неурядових організацій на дводенну літню сесію Університету медіаграмотності, яка відбудеться в Києві 4-5 липня в рамках проекту, підтриманого програмою «У-медіа».

 

Під час навчання учасники зможуть ознайомитися з найкращими світовими та вітчизняними практиками медіаграмотності; взяти участь у тренінгах з розвитку критичного сприйняття інформації в медіа, виявлення замовних матеріалів у ЗМІ, визначення якості медіаконтенту та протистояння маніпулюванню масовою свідомістю.

 

Участь у літній сесії Університету медіаграмотності безкоштовна. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

 

Для участі необхідно надіслати не пізніше 12:00 3 липня своє СV координаторові проекту Анні Тян aniatian285@gmail.com. Звертатися за додатковою інформацією можна за тел. 0637675901.

 

Фундація «Суспільність» забезпечить учасників літньої сесії Університету медіаграмотності проживанням, кава-брейками та обідами, а також відшкодує транспортні витрати (потяг, автобус).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY