Ольгу Фреймут утримували проти волі, вимагаючи видалити відзняте відео

Ольгу Фреймут утримували проти волі, вимагаючи видалити відзняте відео

27 Червня 2014
5495

Ольгу Фреймут утримували проти волі, вимагаючи видалити відзняте відео

5495
Ольгу Фреймут утримували проти волі, вимагаючи видалити відзняте відео
Ольгу Фреймут утримували проти волі, вимагаючи видалити відзняте відео

25 червня в Дніпропетровську ведучій каналу «1+1» Ользі Фреймут та її знімальній групі перешкоджали під час зйомок її нового авторського проекту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

У Дніпропетровську Ольга Фреймут знімала один з епізодів свого нового проекту, який скоро стартує на «1+1» і, за неофіційною інформацією, буде присвячений перевіркам закладів громадського харчування.

 

«Агресивні люди замкнули команду Фреймут у приміщенні й вимагали віддати їм відео, зняте за кілька годин до того», - повідомляє прес-служба.

 

За даними прес-служби, ведучу утримували кілька годин і звільнили тільки після втручання міліції. «Нападники били камери, обшукували членів знімальної групи, забирали телефони, флешки та інші особисті речі», - повідомляють на каналі. Ользі Фреймут довелося ховати під одягом картки пам'яті, які продюсер вийняла з відеокамер.

 

«Першу половину зйомок усе йшло гладко, спокійно. І коли ми вже закінчили роботу й зібралися йти, зрозуміли, що двері приміщення зачинені. На запитання «Чому?» нам сказали, що поки ми не віддамо відеоматеріалів, нас звідти не випустять. Ми викликали міліцію. Міліція їхала довго, хвилин 40. І поки вона їхала, охорона цього приміщення накинулася на камери й стала їх бити», - розповіла Ольга Фреймут.

 

Нагадаємо, що нове шоу з Ольгою Фреймут стартує вже цього літа на каналі «1+1». Канал не розголошує подробиць, але раніше стало відомо, що проект нагадуватиме «Ревізор», який Ольга Фреймут вела на Новому каналі. Ольга Фреймут разом зі знімальною групою каналу «1+1» провели кілька «перевірок» закладів громадського харчування у Львові й Івано-Франківську. При цьому в деяких із них ведуча залишила табличку «Ревізія з Фреймут». Нещодавно під час зйомок цього проекту на знімальну групу Ольги Фреймут напали під час зйомок в Одесі.

 

Раніше під час зйомок «Ревізору» на Ольгу Фреймут і знімальну групу Нового каналу кілька разів нападали незадоволені її ревізією представники закладів громадського харчування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5495
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
даша
3493 дн. тому
Я хочу запросити Вас до чарівного міста Новоград-Волинський.Кафе "Цезар",я дуже хочу щоб Ви відвідали його!
Володимир
3604 дн. тому
Пам'ятаю Фреймут в Ревізорі: дуже по-наглому вдиралась в кухонні приміщення ресторанів пояснюючи своє право знімати тим, що вона журналіст - виглядало дуже некрасиво - неначе "я з камерою і мені всюди можна, а те що це ваша власність мені не цікаво". В мене ще тоді була думка, як би відреагувала Фреймут та команда Ревізору коли б так само увірватись в монтажну, гримерну й почати знімати як вони готують програми коментуючи й просячи щось показати.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3605 дн. тому
"Ользі Фреймут довелося ховати під одягом картки пам'яті, які продюсер вийняла з відеокамер" - цікаво, де саме?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду