На ведучу Ольгу Фреймут та команду програми «Ревізор» напали під час зйомок

7 Березня 2013
20663
7 Березня 2013
11:38

На ведучу Ольгу Фреймут та команду програми «Ревізор» напали під час зйомок

20663
На ведучу Ольгу Фреймут та команду програми «Ревізор» напали під час зйомок

На журналістів Нового каналу під час зйомок перевірки одного із закладів у Івано-Франківську напав невідомий і наніс тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

За інформацією прес-служби, такої надзвичайної події не траплялося за всю історію проекту «Ревізор» на Новому каналі. Ведуча Ольга Фреймут та тележурналісти отримали ушкодження спини, рук і голови після перевірки пабу «Корида» в Івано-Франківську. 

 

На сайті закладу жителі міста назвали його найгіршим місцем Івано-Франківська за всіма показниками, інформує Новий канал, який направив до «Кориди» журналістів для зйомок чергового сюжету програми «Ревізор». Через 10 хвилин з початку традиційної для телевізійників перевірки закладу в пабі з'явився невідомий чоловік, який почав кричати: «Що це ви тут робите?» Після цього він почав активно виштовхувати ведучу Ольгу Фреймут і знімальну групу з кухні пабу.

 

Спроби Ольги Фреймут дізнатися його прізвище і посаду та обговорити виявлені порушення чоловік сприймав украй агресивно. Пізніше він вимкнув світло і затіяв бійку. За свідченням журналістів Нового каналу, чоловік так розлютився, що махав кулаками без розбору, деякі його удари дістались і відвідувачам «Кориди».

 

 

«Як тільки він увійшов, я зрозуміла, що потрібно переміститися з кухні в зал. Адже навкруги ножі, - розповіла ведуча Ольга Фреймут. - Обернулася і побачила перелякані очі нашого адміністратора Ані Пагави. Вона кричала: «Оля!! Оля!! ». Напевно, до кінця життя не забуду її погляд. Якби не команда, мене б побили сильніше. А так тільки вивихнули руку і вдарили в плече. Шеф-редактор проекту Ганна Жижа практично закрила мене собою. Удари дісталися їй і хлопцям зі знімальної групи. Такого зі мною ще не траплялося».

 

Оператори, незважаючи на вимкнене світло, продовжували знімати. Одночасно вони намагалися захистити журналісток Нового від нападника. У результаті в одній з камер «вирвали» видошукач.

 

Наразі команда «Ревізора» повідомила, що подала заяву в місцеве відділення міліції.
Подробиці інциденту можна побачити сьогодні, 7 березня, о 19.40 в «Репортері» на Новому каналі та у випуску «Ревізора» в понеділок, 10 березня, о 22.00 на Новому каналі.

 

 

 

Це вже не перший випадок нападу на знімальну групу «Ревізора». Торік на Ольгу Фреймут і її колег напали в Переяславі-Хмельницькому.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20663
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ggg
4066 дн. тому
что-то она в Вене, в Старбакс не так напориста была.. Сказали выйти и быстренько без шума и пыли вышла с оператором .. Они тут герои на кухню в вечерних платьях носы совать..
EURONEWS
4069 дн. тому
Ребята несущие ПУРГУ про частную собственность. Вы хоть один закон прочитайте. Ресторан это не частная собственность. Это ПУБЛИЧНОЕ место. А если не хотите, чтобы там снимали-НЕ ПУСКАЙТЕ ТУДА НИКОГО ! В противном случае будьте готовы к выстрелу из травматика по яй...ам, в качестве САМОЗАЩИТЫ. Это СОВЕТ программе "Ревизор".
Чуваченко
4070 дн. тому
ну а тепер скажіть, що бандити у нас роблять погоду тільки у Донецьку, а у Франику - пухнасті ынтелектуали-патріоти.
Ігор
4070 дн. тому
Додайте відео - http://www.youtube.com/watch?v=uF2jg_kaOPo
Прибулець
4071 дн. тому
Ганна Рідота чи Ганна Жижа? Чудеса Google Translate
sea
4071 дн. тому
не считай в публичное место частной собственностью и никто не будет подавать на тебя заявления в милициию
злой
4071 дн. тому
не лезь в частную собственность и никто не будет бить
корреспондент
4071 дн. тому
Константин, наивный... падают рейтинги - нужен скандал, с охраной скандала не будет )))
Константин
4071 дн. тому
Проект не дешевый. Советую раскошелиться на охрану. 3-4 даже не профессионала, а просто крепких парня компенсируют разницу между хрупкостью ведущей и агрессией дебилов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду