Маша Єфросиніна залишає Новий канал

Маша Єфросиніна залишає Новий канал

4 Червня 2014
8581

Маша Єфросиніна залишає Новий канал

8581
Маша Єфросиніна залишає Новий канал
Маша Єфросиніна залишає Новий канал

Телеведуча Марія Єфросиніна залишає Новий канал, оскільки не бачить подальших перспектив свого розвитку на каналі. Ведучій та її команді не дали втілити в життя проект «Сюрприз!», над яким вони працювали. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

«Рішення це далося мені непросто, але зараз я відчуваю полегшення! Непросто, бо навіть стіни стали рідними, і в цих стінах трапилися найбільш знакові і значущі для мене проекти. Тому що моя телевізійна спрага експериментувати, вчитися і створювати завжди знаходила відгук і здорове ставлення, - написала вона. - Віднедавна ситуація гостро змінилася! Це пов'язано з багатьма обставинами, на які я, на жаль, вплинути не можу. Можу тільки вас запевнити, що подальших перспектив мого творчого розвитку на Новому каналі на сьогоднішній день я не уявляю».

 

«Усі мої колеги і моя команда підтвердять, що я ніколи не ставилася до телебачення як до роботи! Я називала і називаю це своєю Справою. Навіть свої професійні помилки і неуспіх деяких проектів мені вдавалося твердо приймати, тому що без них неможливий успіх! Телебачення - це, в принципі, для мене територія постійного плідного руху зі здоровим кругообігом всередині. І те, що багатьом мої дії можуть здатися нелогічними - адже я точно зараз могла б перечекати складні часи в декретній відпустці на зарплаті - лише підтверджує справжність мого ставлення до своєї Справи», - додала телеведуча.

 

Пані Єфросиніна висловила вдячність усім, хто останні чотири місяці працював разом з нею над проектом «Сюрприз!» і висловила шкоду, що команді не дали його зробити. «Я вірила в цей проект і в його своєчасність всім своїм серцем!», - зауважила вона.

 

Марія Єфросиніна зазначила, що йде в нікуди. «Така моя життєва позиція. Потрібно вчасно вміти відчути час для змін (а він у мене, схоже, з усією нашою країною збігається і, не зраджуючи своїх професійних і людських амбіцій, робити наступні кроки, щоб не пропустити повз себе нові можливості!», - пояснила вона.

 

Телеведуча має намір зосередиться над реалізацією деяких своїх задумів соціального характеру. «У мене є кілька амбітних планів, пов'язаних з інтернет-проектами, також кілька несподіваних телеідей. Дуже великий інтерес для мене становить пошук нових форм комунікації з моїм глядачем, який, як і всі ми, за останні півроку сильно змінився, змінив свій інтерес до жанрів і тем. Впевнена, що й українські телеканали всі ці зміни розуміють і нам буде, що з ними обговорювати», - повідомила вона.

 

«Я, правда, вірю, що всі зміни тільки на краще! І всім вам цього щиро бажаю! Після того, що ми всі пережили і того, ЩО відбувається зараз на Сході країни, все інше - всього лише обставини життя! До зустрічі!», - резюмувала пані Єфросиніна.

 

Марія Єфросиніна працювала на Новому каналі з 1999 року - вела разом з Юрієм Горбуновим ранкове шоу «Підйом». У 2005 році пані Єфросиніна стала ведучою фіналу «Євробачення» в Києві. Того ж року телеведуча залишила Новий канал. Деякий час вела програму на ICTV, згодом на кілька років стала обличчям «Інтера». У 2009 році повернулася на Новий канал, де стала постійною ведучою всіх найбільших форматних та оригінальних шоу каналу. У весняному телесезоні 2014 року вела реаліті-шоу «Серця трьох» - канал заявив про зйомки другого сезону шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8581
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду