Новий канал зніматиме другий сезон шоу «Серця трьох»

Новий канал зніматиме другий сезон шоу «Серця трьох»

14 Квітня 2014
14292
14 Квітня 2014
15:33

Новий канал зніматиме другий сезон шоу «Серця трьох»

14292
Новий канал зніматиме другий сезон шоу «Серця трьох»
Новий канал зніматиме другий сезон шоу «Серця трьох»

Новий канал зніматиме другий сезон дейтинг-шоу «Серця трьох». Про це під час онлайн-конференції на сайті каналу повідомила ведуча проекту Маша Єфросиніна.

 

З її слів, незабаром творча група почне пошуки головних героїнь і чоловіків, охочих знайти другу половинку.

 

Нагадаємо, «Серця трьох» - це українська адаптація формату Girlfri3nds ізраїльської компанії Keshet. Веде проект, що є своєрідною жіночою версією «Холостяка», Маша Єфросиніна.

 

За форматом три самотні дівчини різного віку - Ліля, Валя і Віка - з несхожим стилем життя і досвідом оселилися в одному будинку. Їм на вибір даються понад 100 хлопців. Тим, хто їм сподобається, дають можливість познайомитися з дівчатами ближче. Три місяці героїні живуть разом, ходять на побачення й підтримують одна одну в пошуках кохання. Після сотень прослуховувань і десятків побачень вони роблять остаточний вибір.

 

Шоу для Нового каналу зняв виробничий департамент каналу СТБ, творче об'єднання Олексія Удовицького. Обидва канали входять до медіагрупи StarLightMedia.

 

Перший сезон шоу стартував на Новому каналі 1 квітня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду