Вальдемар Дзікі дав своє перше інтерв’ю на посаді генерального директора каналу «Україна» «Телекритиці»

27 Серпня 2007
30622

Вальдемар Дзікі дав своє перше інтерв’ю на посаді генерального директора каналу «Україна» «Телекритиці»

30622
За словами Вальдемара Дзікого, канал «Україна» трансформуватиметься у медійну групу.
Вальдемар Дзікі дав своє перше інтерв’ю на посаді генерального директора каналу «Україна» «Телекритиці»

Вальдемар Дзікі дав своє перше інтерв’ю на посаді генерального директора  «Україна» нашому виданню. Розмова точилася довкола питань стратегічного розвитку телеканалу та змін у програмуванні. Щодо генеральної стратегії, то, за словами Вальдемара Дзікі, канал «Україна» трансформуватиметься у медійну групу: «То, что мы хотим сделать, это длительный процесс. Но строить сейчас отдельный канал, а не медийную группу было бы неправильно с точки зрения бизнеса. А телевидение – это в первую очередь бизнес. Если учитывать опыт рынков Восточной и Западной Европы, российского рынка, вывод однозначен: нужно строить большой главный канал и тематическую группу».

 

Як пояснив генеральний директор, за програмуванням «Україна» лишиться комерційним розважальним каналом, який демонструватиме як покупний програмний продукт, так і власного виробництва. Зокрема, в 2007 році «Україна» розпочне зйомки власного телесеріалу.

 

Також в інтерв’ю «ТК» Вальдемар Дзікі підтвердив чутки щодо переїзду каналу «Україна» до Києва.

 

Інтерв’ю читайте у вересневому номері журналу «Детектор медіа».

 

 

Довідка «ТК»

Вальдемар Дзікі, народився 28 вересня у Польщі, одружений.

У 1980-1984 роках працював на варшавській кіностудії Karol Irzykowski Film Studio, був членом художньої ради, продюсером (спільне продюсерство 26-ти ігрових та документальних фільмів).

1983-1999 – працював режисером, створив 4 художніх фільми, 2 телесеріали і кілька телевізійних версій театральних постановок.

1984-1989 – продюсер варшавської кіностудії TOR Film Studio.

1989-1999 – співвласник, незалежний продюсер варшавської PLEOGRAF Film Studio Варшава. Продюсував 9 ігрових кінофільмів та 4 серіали.

1999-2001 – засновник незалежної кіностудії Waldemar Dziki Film Production Ltd, продюсував ігрові фильми.

2001-2004 – засновник незалежної продюсерської компанії Dziki Film ltd.. ­

2004-2006 – програмний директор, член ради директорів СЕО польського телеканалу Polsat Television, одного з найбільших у країні.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду