Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області

Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області

7 Травня 2014
5558

Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області

5558
Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області
Журналістка і медіатренер Зоя Казанжи стала заступником губернатора Одеської області

Заступником голови Одеської обласної держадміністрації (ОДА) з питань внутрішньої політики стане одна з лідерів одеського «Евромайдана», журналістка, медіатренер, письменниця Зоя Казанжи. Про це пише інтернет-видання odessamedia.net з посиланням на заяву новопризначеного губернатора Одеської області Ігоря Палиці, яку він зробив 6 травня під час  своєї першої прес-конференції.

 

Своє призначення Зоя Казанжи прокоментувала на своїй сторінці Facebook: «Пропозиція прозвучала - і вона прийнята. Те, чому я присвятила добрий шматок життя, раптом зацікавило Ігоря Палицю. Як насправді відбуваються призначення, я не знаю. У моєму випадку - два дзвінки, зустріч на наступний день, детальне обговорювання смислів, визначення позицій, швидкий план дій. Все. Вибачте ті, хто засмутився».

 

Крім того Зоя Казанжи розповіла, що має намір робити в першу чергу на посту заступника керівника Одеської ОДА: «Головний виклик на сьогодні - забезпечення безпеки на території регіону. І пояснення людям що, чому і яким чином робить влада для того, щоб була знята напруга, злість і агресія. Формат моєї роботи - спілкування і вироблення рішень, спрямованих саме на це. Це те, що називається гарним слово - комунікації. Завдання на найближчі кілька днів озвучені наступні: створення громадської слідчої комісії з вивчення всіх обставин подій 2 травня; переговорний процес і об'єднання всіх сил в регіоні для повернення місту status quo; постійне інформування громадськості про всі дії обласної влади».

 

Також новопризначений державний чиновник запевнила, що залишається вірна своїй позиції. «У моїй системі координат нічого не змінюється», - написала вона.

 

Зоя Казанжи під час прес-конференції разом із очільником області Ігорем Палицею

 

Нагадаємо, Зоя Казанжи є активною учасницею одеського «Евромайдана». У свій час працювала головним редактором одеської газети «Слово», керувала прес-службою ЦВК, коли комісію очолював Сергій Ківалов, генеральним директором Української асоціації видавців періодичної преси (УАВПП),  медіатренером.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5558
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду