Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову

Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову

29 Квітня 2014
4845

Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову

4845
Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову
Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову

Журналіст програми «Гроші» телеканалу «1+1», блогер «Детектор медіа» Ігор Колтунов заявляє, що отримує анонімні погрози про вбивство. Цю інформацію, опубліковану на своїй сторінці у Facebook, пан Колтунов підтвердив у коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами, 28 квітня, перед ефіром програми «Гроші» о 21.00 йому зателефонував невідомий чоловік, який розмовляв російською. Він сказав: «На Майдані не вбили, вб`ємо зараз. Ти багато вже крові нашої випив». Як розповів Ігор Колтунов, він запропонував зустрітися, однак співрозмовник сказав: «Ми з тобою не зустрічатимемося. Ми тебе на зйомках почекаємо». Того ж дня журналіст отримав СМС-повідомлення:

 

Хто саме може його переслідувати, журналіст лише припускає. Як розповів пан Колтунов, він активно висвітлював події Майдану, й в тому числі, заворушення на Грушевського. «Одного разу дотично пролетіла куля, іншого - на мені загорілася куртка. Однак обидва ці випадки  я би не назвав цілеспрямованим переслідуванням», - розповів журналіст.

 

Серед останніх гострих тем, якими займався журналіст, - сюжет про Сергія Курченка та його бізнес, що вийшов в ефірі програми «Гроші» 28 квітня.

 

Також в ефірі проекту «Секретні матеріали» вийшов матеріал Ігоря Колтунова про реорганізовану з бійцівського клубу громадську організацію «Оплот» під керівництвом сумнозвісного антимайданівського активіста Євгена Жиліна. В сюжеті також йшлося про Топаза - активіста Антимайдану Ігната Кромського.

 

Після погроз Ігор Колтунов звернувся до служби безпеки «1+1», яка вживає заходів для захисту журналіста.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду