detector.media
29.04.2014 16:35
Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову
Невідомі погрожують вбивством кореспонденту програми «Гроші» Ігорю Колтунову

Журналіст програми «Гроші» телеканалу «1+1», блогер «Детектор медіа» Ігор Колтунов заявляє, що отримує анонімні погрози про вбивство. Цю інформацію, опубліковану на своїй сторінці у Facebook, пан Колтунов підтвердив у коментарі «Детектор медіа».

 

За його словами, 28 квітня, перед ефіром програми «Гроші» о 21.00 йому зателефонував невідомий чоловік, який розмовляв російською. Він сказав: «На Майдані не вбили, вб`ємо зараз. Ти багато вже крові нашої випив». Як розповів Ігор Колтунов, він запропонував зустрітися, однак співрозмовник сказав: «Ми з тобою не зустрічатимемося. Ми тебе на зйомках почекаємо». Того ж дня журналіст отримав СМС-повідомлення:

 

Хто саме може його переслідувати, журналіст лише припускає. Як розповів пан Колтунов, він активно висвітлював події Майдану, й в тому числі, заворушення на Грушевського. «Одного разу дотично пролетіла куля, іншого - на мені загорілася куртка. Однак обидва ці випадки  я би не назвав цілеспрямованим переслідуванням», - розповів журналіст.

 

Серед останніх гострих тем, якими займався журналіст, - сюжет про Сергія Курченка та його бізнес, що вийшов в ефірі програми «Гроші» 28 квітня.

 

Також в ефірі проекту «Секретні матеріали» вийшов матеріал Ігоря Колтунова про реорганізовану з бійцівського клубу громадську організацію «Оплот» під керівництвом сумнозвісного антимайданівського активіста Євгена Жиліна. В сюжеті також йшлося про Топаза - активіста Антимайдану Ігната Кромського.

 

Після погроз Ігор Колтунов звернувся до служби безпеки «1+1», яка вживає заходів для захисту журналіста.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY