17 квітня – презентація веб-порталу «ПравоОнлайн»

14 Квітня 2014
6636

17 квітня – презентація веб-порталу «ПравоОнлайн»

6636
17 квітня – презентація веб-порталу «ПравоОнлайн»

17 квітня 2014 року, об 11:00 в приміщенні інформагентства «ЛігаБізнесІнформ» (за адресою вул. Тимофія Шамрила, 23) представлять новий веб-портал з надання безоплатної правової допомоги. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Початок реєстрації - о 10:30.

 

Співорганізаторами заходу є Проект USAID «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» та Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги за підтримки компанії «Ліга:закон».

 

Український веб-портал з надання правової допомоги «ПравоОнлайн» - www.pravoonline.org.ua містить систему онлайн-звернень, за допомогою якої всі охочі власноруч можуть дистанційно залишати свої запитання та отримувати кваліфіковані безоплатні консультації від професійних експертів-юристів.

 

На веб-порталі «ПравоОнлайн» безкоштовно надається як первинна правова допомога (юридичні консультації та інформація), так і вторинна (представництво інтересів громадян у судах та захист від обвинувачення).

 

Окрім надання правової допомоги, іншим завданням веб-порталу є підвищення рівня правової освіти та правової обізнаності населення. Опубліковані тут матеріали розкривають певні правові процедури, одразу окреслюють проблеми та можливі шляхи їх розв'язання. На порталі також можна знайти й типові необхідні документи (позовні заяви тощо).

 

Акредитація на презентацію проводиться до 18:00 середи, 16  квітня 2014 року за тел. (050) 904 22 61, (066) 643 01 14 або за електронною адресою: comm@pravovakrayina.org.ua. Контактні особи - Світлана Слабінська, Ярослав Муравйов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6636
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду