detector.media
14.04.2014 17:15
17 квітня – презентація веб-порталу «ПравоОнлайн»

17 квітня 2014 року, об 11:00 в приміщенні інформагентства «ЛігаБізнесІнформ» (за адресою вул. Тимофія Шамрила, 23) представлять новий веб-портал з надання безоплатної правової допомоги. Про це повідомляють організатори заходу.

 

Початок реєстрації - о 10:30.

 

Співорганізаторами заходу є Проект USAID «Доступ до правосуддя та правової обізнаності в Україні «Правова країна» та Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги за підтримки компанії «Ліга:закон».

 

Український веб-портал з надання правової допомоги «ПравоОнлайн» - www.pravoonline.org.ua містить систему онлайн-звернень, за допомогою якої всі охочі власноруч можуть дистанційно залишати свої запитання та отримувати кваліфіковані безоплатні консультації від професійних експертів-юристів.

 

На веб-порталі «ПравоОнлайн» безкоштовно надається як первинна правова допомога (юридичні консультації та інформація), так і вторинна (представництво інтересів громадян у судах та захист від обвинувачення).

 

Окрім надання правової допомоги, іншим завданням веб-порталу є підвищення рівня правової освіти та правової обізнаності населення. Опубліковані тут матеріали розкривають певні правові процедури, одразу окреслюють проблеми та можливі шляхи їх розв'язання. На порталі також можна знайти й типові необхідні документи (позовні заяви тощо).

 

Акредитація на презентацію проводиться до 18:00 середи, 16  квітня 2014 року за тел. (050) 904 22 61, (066) 643 01 14 або за електронною адресою: comm@pravovakrayina.org.ua. Контактні особи - Світлана Слабінська, Ярослав Муравйов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY