З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати

З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати

9 Квітня 2014
5152

З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати

5152
З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати
З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати

З Національної телекомпанії України почали звільнятись ті, хто отримував неофіційні доплати. Про це сьогодні, 9 квітня, повідомив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія на прес-конференції в «Інтерфаксі».

 

Пан Аласанія не назвав, скільки людей вже звільнилося з НТКУ, оскільки, за його словами, кожен день хтось звільняється і статистика змінюється дуже часто.

 

«Уже тепер звідси йдуть люди, які отримували гроші поза бюджетом. Я не буду називати прізвищ. Їх не було 1512, але їх було більше 100. Вони це знають, я це знаю, вони йдуть», - сказав гендиректор НТКУ.

 

Щодо запланованих скорочень 10% працівників компанії, то Зураб Аласанія повідомив, що з приводу звільнень керівництво НТКУ веде перемовини з профспілкою.

 

«Ми створюємо нові підрозділи і вже зараз починаємо розуміти, хто в них не зможе працювати, а хто не захоче. КЗпП дозволить мені скоротити 10% людей. Більше того, я підозрюю, що ця цифра навіть буде більшою завдяки тим, хто піде сам», - сказав Зураб Аласанія.

 

Нагадаємо, в НТКУ планується скорочення 10% працівників. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що в компанії наразі скорочена кількість посад заступників гендиректора з дев'яти до чотирьох.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5152
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
stop
3681 дн. тому
Просто смішно стає. А Зурабу розповідали, що неофіційні зарплати багатьох просто не хотіли робити офіційними, хоча і мали таку можливість. Не хотіли. Чому? Люди тоді не ручними стають! Аласанія потрапив у систему, створену 2-3 людьми: економістками Ганною та Любою ( вони процвітають ще на каналі) за підтримки їх колишнього керівника дяді Васі. Ці люди також таким чином захистились від нових, більш толкових спеціалистів, бо конкуренції не витримають. Перегляньте систему оплати праці і вам не буде соромно дивитись людям в очі. Бо насправді прикриватись маленькими зарплатами, про які вам навіяли легенди - це ханжество. Коштів на плату праці достатньо, якщо подивитись у правильну строку бюджету.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду