detector.media
09.04.2014 18:30
З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати
З НТКУ звільняються ті, хто отримував неофіційні доплати

З Національної телекомпанії України почали звільнятись ті, хто отримував неофіційні доплати. Про це сьогодні, 9 квітня, повідомив генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія на прес-конференції в «Інтерфаксі».

 

Пан Аласанія не назвав, скільки людей вже звільнилося з НТКУ, оскільки, за його словами, кожен день хтось звільняється і статистика змінюється дуже часто.

 

«Уже тепер звідси йдуть люди, які отримували гроші поза бюджетом. Я не буду називати прізвищ. Їх не було 1512, але їх було більше 100. Вони це знають, я це знаю, вони йдуть», - сказав гендиректор НТКУ.

 

Щодо запланованих скорочень 10% працівників компанії, то Зураб Аласанія повідомив, що з приводу звільнень керівництво НТКУ веде перемовини з профспілкою.

 

«Ми створюємо нові підрозділи і вже зараз починаємо розуміти, хто в них не зможе працювати, а хто не захоче. КЗпП дозволить мені скоротити 10% людей. Більше того, я підозрюю, що ця цифра навіть буде більшою завдяки тим, хто піде сам», - сказав Зураб Аласанія.

 

Нагадаємо, в НТКУ планується скорочення 10% працівників. Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що в компанії наразі скорочена кількість посад заступників гендиректора з дев'яти до чотирьох.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY