«1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання

«1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання

7 Квітня 2014
7728

«1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання

7728
«1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання
«1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання

Сьогодні, 7 квітня, телеканал «1+1» визначив власника гранту на безкоштовне навчання у Вищій школі Media&Production на курсі «Журналістика телевізійних новин». Про це повідомляє прес-служба телегрупи «1+1 медіа».

 

За грант змагалися понад 100 учасників з різних регіонів країни. Свої роботи надсилали як журналісти з досвідом, так і початківці. Перед учасниками було поставлене завдання зробити відеорепортаж на вільну тему хронометражем до трьох хвилин.

 

Власником гранту став Олег Тудан за репортаж про піаніста Майдану. Канал «1+1» повністю покриє його навчання у Вищій школі Media&Production.

 

 

Друге місце і знижку 50% на навчання здобула Вероніка Синиця з репортажем про події на Майдані.

 

 

Третє місце і знижку 20% на навчання отримала Діана Штепа з репортажем про торгівлю дітьми.

 

 

Нагадаємо, що роботи приймалися з 13 по 31 березня 2014 року.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 21 жовтня минулого року розпочала роботу медійна школа групи «1+1 медіа» Media&Production. Вища школа Media&Production пропонує курси та тренінги для новачків і для кваліфікованих практиків, які прагнуть удосконалювати свої навички. Програма школи розроблена з урахуванням світового досвіду за підтримки міжнародних партнерів, таких як ThomsonReutersFoundation, BBC Academy і «Вищих курсів сценаристів і режисерів».

 

На курсі «Журналістика телевізійних новин» навчають основам сучасної журналістики, майстерності телевізійного репортажу, технікам журналістського розслідування та ефективного інтерв'ю, та іншим напрямкам. Викладають на курсі провідні журналісти та кореспонденти ТСН, оператори, телевізійні ведучі та юристи. Окрім цього, кращих випускників школи обіцяють запросити на стажування в «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7728
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду