Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом

Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом

21 Лютого 2014
2536

Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом

2536
Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом
Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі звернулась до українських ЗМІ в дні з проханням у дні жалоби не транслювати розважальних програм. Про це йдеться у зверненні Комісії, яке отримала «Детектор медіа».

 

Комісія з питань захисту суспільної моралі закликала засоби масової інформації бути разом з українським народом у дні жалоби та утриматися від розважальних програм.

 

«Сотні поранених, зниклих без вісті, померлих і вбитих - такі  жахливі наслідки непорозуміння, небажання йти на компроміс, безжалісного ставлення до Життя - свого та інших. Це неможливо виправдати і важко простити. Сумуємо з приводу численних жертв. Висловлюємо своє співчуття сім'ям і рідним загиблих. Засуджуємо насильство у будь-яких його проявах - воно не тільки протизаконне, а й аморальне. Вважаємо, що негайне покарання винних у людських жертвах і безладі зупинить навалу жорстокості. Тільки так можна запобігти хаосу, зупинити протистояння суспільства і зберегти від руйнації українську демократію, цілісність держави, майбутнє наших дітей та внуків», - йдеться у зверненні комісії із захисту суспільної моралі.

 

Нагадаємо, вчора, 20 лютого,  голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький (на фото) заявив від імені своєї інституції про необхідність негайно розпочати переговори між сторонами конфлікту та припинити всі насильницькі дії.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у зв'язку з подіями в Україні група StarLightMedia переформатувала ефіри каналів СТБ, Новий канал, ICTV, QTV, М1, М2 на невизначений термін та збільшила інформаційне мовлення.

 

З 19 лютого канали «1+1», «Україна», «Інтер», СТБ, ICTVпере форматували свої ефіри, збільшивши кількість новинно-інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2536
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду