detector.media
21.02.2014 19:15
Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом
Комісія із захисту моралі закликала ЗМІ бути разом з українським народом

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі звернулась до українських ЗМІ в дні з проханням у дні жалоби не транслювати розважальних програм. Про це йдеться у зверненні Комісії, яке отримала «Детектор медіа».

 

Комісія з питань захисту суспільної моралі закликала засоби масової інформації бути разом з українським народом у дні жалоби та утриматися від розважальних програм.

 

«Сотні поранених, зниклих без вісті, померлих і вбитих - такі  жахливі наслідки непорозуміння, небажання йти на компроміс, безжалісного ставлення до Життя - свого та інших. Це неможливо виправдати і важко простити. Сумуємо з приводу численних жертв. Висловлюємо своє співчуття сім'ям і рідним загиблих. Засуджуємо насильство у будь-яких його проявах - воно не тільки протизаконне, а й аморальне. Вважаємо, що негайне покарання винних у людських жертвах і безладі зупинить навалу жорстокості. Тільки так можна запобігти хаосу, зупинити протистояння суспільства і зберегти від руйнації українську демократію, цілісність держави, майбутнє наших дітей та внуків», - йдеться у зверненні комісії із захисту суспільної моралі.

 

Нагадаємо, вчора, 20 лютого,  голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький (на фото) заявив від імені своєї інституції про необхідність негайно розпочати переговори між сторонами конфлікту та припинити всі насильницькі дії.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у зв'язку з подіями в Україні група StarLightMedia переформатувала ефіри каналів СТБ, Новий канал, ICTV, QTV, М1, М2 на невизначений термін та збільшила інформаційне мовлення.

 

З 19 лютого канали «1+1», «Україна», «Інтер», СТБ, ICTVпере форматували свої ефіри, збільшивши кількість новинно-інформаційних програм.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY