До 15 березня – прийом журналістських робіт на конкурс «Честь професії 2014»

7 Лютого 2014
2401

До 15 березня – прийом журналістських робіт на конкурс «Честь професії 2014»

2401
До 15 березня – прийом журналістських робіт на конкурс «Честь професії 2014»

Українська асоціація видавців (УАВПП) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) оголошують про початок прийому робіт на п'ятий конкурс професійної журналістики «Честь професії 2014».  

 

Роботи на конкурс приймаються у наступні номінації:

-Кращий матеріал з громадянською позицією. Приймаються роботи, опубліковані з 1 квітня 2013 року по 15 березня 2014 року. Одна робота в номінацію.

-Краще подання резонансного матеріалу.  Приймаються роботи, опубліковані з 1 квітня 2013 року по 15 березня 2014 року. Одна робота в номінацію.

-Краще журналістське розслідування. Приймаються роботи, опубліковані з 1 квітня 2013 року по 15 березня 2014 року. Одна робота в номінацію.

-Краще подання складної теми. Приймаються роботи, опубліковані з 1 квітня 2013 року по 15 березня 2014 року. Одна робота в номінацію.

-«Надія журналістики». Приймаються роботи, опубліковані з 1 квітня 2013 року по 15 березня 2014 року. Одна робота в номінацію.

Кожен учасник може подавати роботи в усі номінації одразу у кількості, визначеній умовами конкурсу.

-«Цілі розвитку тисячоліття. Майбутнє, якого ми прагнемо»  - спеціальна  номінація п'ятого конкурсу є, яка створена у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні. Приймаються роботи, опубліковані з 1 вересня 2013 року по 15 березня 2014 року. Необмежена кількість робіт.

 

Спеціальним призом п'ятого щорічного конкурсу «Честь професії» буде відзначений «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу». Переможця вітатиме компанія «Емвей Україна».

 

Цілі конкурсу: виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці.

 

Участь у конкурсі безкоштовна.

 

Для реєстрації в конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org чи факсом  044-425-57-87. Контактна особа - Катерина Сторожук.

 

Для реєстрації в конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: project@nam.com.ua: чи факсом  044-254-55-56. Контактна особа - Христина Дрогомирецька.

 

Детальна інформація та умови подання заявок - тут.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду