У Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)

У Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)

28 Січня 2014
4208

У Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)

4208
У Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)
У Раді журналісти провели акцію солідарності з побитими колегами (ВІДЕО)

У Верховній Раді ініціативна група журналістів  провела акцію солідарності з колегами, які постраждали під час висвітлення акцій протесту у Кижві та регіонах. Про це в ефірі 5-го каналу повідомила парламентський кореспондент  Ольга Сніцарчук.

 

Представники ЗМІ підійшли до народних депутатів Володимира Олійника (автор закону №3879 Колесніченка-Олійника, прийнятого ВР 16 січня) та Олени Бондаренко (перший заступник Комітету з питань телебачення та радіомовлення) з  фотографіями побитих журналістів і запитували, чи відчувають вони відповідальність за ці події.

 

За словами Ольги Сніцарчук, у відповідь  Олена Бондаренко вимагала її пропустити і критикувала журналістів: «Розчистіть мені прохід. Ви не вмієте спілкуватись з політиками. Спочатку навчіться, а потім ставте питання».

 

На вимогу пані Бондаренко розчистити прохід журналісти відповіли: «Хіба, що за допомогою «Беркуту»».

 

Журналісти показують Володимиру Олійнику фото побитих колег

 

 

Нагадаємо, 28 січня розпочалась позачергова сесія Верховної Ради України. У порядку денному лише одне питання - «Про врегулювання політичної кризи та забезпечення стабільності в державі». Водночас прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку. Зараз у засіданні ВР перерва. О 12 годині депутати, за словами  спікера Володимира Рибака, мають розглянути два «важливі» закони. Які саме, голова парламенту не уточнив.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», після загострення протистояння 19 січня під час сутичок на вулиці Грушевського у Києві  і у регіонах постраждали понад 60 журналістів.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду