Азаров подав у відставку (ОНОВЛЕНО)

Азаров подав у відставку (ОНОВЛЕНО)

28 Січня 2014
9377
28 Січня 2014
10:30

Азаров подав у відставку (ОНОВЛЕНО)

9377
Азаров подав у відставку (ОНОВЛЕНО)
Азаров подав у відставку (ОНОВЛЕНО)

Прем'єр-міністр України Микола Азаров подав у відставку. Про це повідомляє прес-служба Кабінету-міністрів на офіційному сайті Уряду.

 

«З метою створити додаткові можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, прийняв особисте рішення просити президента прийняти мою відставку з поста прем'єр-міністра», - йдеться у заяві пана Азарова.

 

Він запевнив, що уряд робив та робитиме усе для мирного розв'язання конфлікту та недопущення кровопролиття, ескалації насильства, порушення прав громадян.



Пан Азаров переконаний, що  за всі роки свого прем'єрства він робив усе для того, щоб Україна могла нормально розвиватися як демократична європейська держава.



«Я приймав рішення і брав на себе відповідальність в інтересах народу України. І тому можу чесно дивитися в очі кожному громадянину нашої держави, кожному співвітчизнику. Я вдячний за довіру Президенту України. Я вдячний всім народним депутатам, які всі ці роки підтримували надскладну роботу Уряду з модернізації та реформування країни. Я вдячний всім громадянам України, які підтримували Уряд і мене особисто, вірили і вірять у правильність політичного курсу, який ми проводили. Сьогодні найважливіше - зберегти єдність і цілісність України. Це набагато важливіше, ніж будь-чиї особисті плани чи амбіції. Саме тому я прийняв це рішення», - зазначив Микола Азаров.

 

Нагадаємо, 28 січня розпочалась позачергова сесія Верховної Ради України. У залі присутні екс-президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма та Віктор Ющенко.

 

У порядку денному лише одне питання «Про врегулювання політичної кризи та забезпечення стабільності в державі».

 

Зараз у засіданні ВР перерва. О 12 годині депутати, за словами  спікера Володимира Рибака, мають розглянути два «важливі» закони. Які саме голова парламенту не уточнив. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9377
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду