Помер Володимир Горобцов – колишній заступник голови Держкомтелерадіо

Помер Володимир Горобцов – колишній заступник голови Держкомтелерадіо

24 Січня 2014
5258

Помер Володимир Горобцов – колишній заступник голови Держкомтелерадіо

5258
Помер Володимир Горобцов – колишній заступник голови Держкомтелерадіо
Помер Володимир Горобцов – колишній заступник голови Держкомтелерадіо

На 61-му році життя після важкої хвороби пішов з життя колишній заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Володимир Горобцов. Про це «Детектор медіа» повідомили його колеги.

 

Прощання з Володимиром Олексійовичем відбудеться 25 січня о 12.00 у Свято-Вознесенському храмі (проспект Голосіївський, 54, м. Київ).

 

Володимир Олексійович Горобцов народився у Луганській області 19 травня 1953 року і після закінчення Харківського юридичного інституту працював в органах внутрішній справ, Секретаріаті Верховної Ради УРСР, консулом Генерального консульства України Тюмені.

 

З 1996 року його професійне життя було пов'язане з інформаційною сферою. Він працював начальником управління, виконавчим секретарем Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. З 2003 року - у Державному комітеті телебачення і радіомовлення. Спершу був директором департаменту державної інформаційної політики, а з жовтня 2004 року його призначили заступником голови цього комітету. На цій посаді він працював до 2011 року.

 

За безпосередньої участі пана Горобцова були розроблені проекти перших законодавчих актів України в інформаційній сфері: «Про інформацію», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформаційні агентства», а також законопроекти «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», «Про захист професійної діяльності журналістів», «Про суспільне телебачення та радіомовлення», концепція та структура проекту Інформаційного кодексу.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття родині Володимира Олексійовича, його друзям, колегам. Вічна пам'ять!

 

«Детектор медіа»

 

Фото - logos.biz.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду