Високий суд Англії дав інвестору ТВі Альтману півтора роки тюрьми

Високий суд Англії дав інвестору ТВі Альтману півтора роки тюрьми

24 Січня 2014
6927

Високий суд Англії дав інвестору ТВі Альтману півтора роки тюрьми

6927
Високий суд Англії дав інвестору ТВі Альтману півтора роки тюрьми
Високий суд Англії дав інвестору ТВі Альтману півтора роки тюрьми

Сьогодні, 24 січня, Вищий суд Англії та Уельсу визнав винним бізнесмена Олександра Альтмана у невиконанні рішень суду та неповазі до суду та виніс йому вирок у півтора роки ув'язнення. Про це «Детектор медіа» повідомила колишній гендиректор ТВі Наталя Катеринчук.

 

Пані Катеринчук також додала, що зараз поліція виписує ордер на його арешт і вже відомо, у якій в'язниці пан Альтман відбуватиме покарання.

 

Всі подробиці справи Наталя Катеринчук пообіцяла повідомити згодом у прес-релізі.

 

Як додала пані Катеринчук, англійський суд продовжуватиме досліджувати, внаслідок чого Костянтин Кагаловський втратив контроль над каналом ТВі, і далі буде суд «над українськими фігурантами справи».

 

Нагадаємо, у тексті рішення Вищого суду Англії та Уельсу від 9 грудня у справі «Кагаловський проти компанії Balmore Invest Ltd повідомлялось, що   позивачі (Костянтин Кагаловський і компанія Wilcox Ventures Limited) подали клопотання про взяття під варту Олександра Альтмана, восьмого відповідача, за неповагу до суду. Вони стверджували, що пан Альтман продовжує порушувати винесені розпорядження і постанови суду стосовно розголошення (повідомлення інформації) та заборони передачі активів. Суд підтвердив неповагу пана Альтмана до суду і постановив, що санкції будуть визначені згодом.

 

Зі слів колишнього гендиректора каналу ТВі Наталі Катеринчук, цим рішенням суд визнав Олександра Альтмана винним у порушенні рішень суду та підробці документів щодо передачі прав власності каналу ТВi.

 

«Телекртика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду