Міліція відкрила провадження за фактом викрадення Ігоря Луценка

Міліція відкрила провадження за фактом викрадення Ігоря Луценка

21 Січня 2014
6143

Міліція відкрила провадження за фактом викрадення Ігоря Луценка

6143
Міліція відкрила провадження за фактом викрадення Ігоря Луценка
Міліція відкрила провадження за фактом викрадення Ігоря Луценка

21 січня вікрито кримінальне провадження за ст. 146 (викрадення або незаконне позбавлення волі людини) Кримінального кодексу України за фактом викрадення громадського діяча, журналіста і блогера Ігоря Луценка. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію столичного главку міліції.

 

Як зазначили у столичній міліції, наразі вживаються заходи зі встановлення місця перебування Ігора Луценка та осіб, які можуть бути причетні до його зникнення.

 

Останньою за часом інформацією про долю Ігоря Луценка є його запис у Facebook близько 21.30 21-го січня. Блогер написав, що живий і перебуває, за його словами, у посередньому стані. Викрадачі вивезли його в ліс, протримали там 15 годин і залишили з мішком на голові. Йому вдалося виповзти з лісу.

 

Нагадаємо, за словами активістки Марії Лебедєвої, Ігоря Луценка разом з постраждалим Юрієм Вербицьким, якого він привіз до Олександрівської лікарні, близько четвертої ранку 21 січня  викрали невідомі.

 

У міліції зареєстрували заяву дружини Ігоря Луценка та лікаря Олександрівської лікарні про його зникнення, повідомив «Детектор медіа» речник МВС Сергій Бурлаков. Також речник запевнив, що у міліції Ігоря Луценка не утримують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду