Постріл у активіста «Дорожнього контролю» в міліції назвали «конфліктом на дорозі»

22 Грудня 2013
13507

Постріл у активіста «Дорожнього контролю» в міліції назвали «конфліктом на дорозі»

13507
Щодо нападу на Володимира Моралова та його авто розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство» та ст.194 Кримінального кодексу України - «Умисне знищення або пошкодження майна»
Постріл у активіста «Дорожнього контролю» в міліції назвали «конфліктом на дорозі»

Щодо нападу на активіста «Дорожнього контрою» Володимира Моралова розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство» та ст.194 Кримінального кодексу України - «Умисне знищення або пошкодження майна». Наразі проводяться  слідчі дії для встановлення всіх обставин події та осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, повідомляє відділ зв`язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

 

Нагадаємо,  напад на пана Моралова було скоєно напередодні близько 23-00 в районі площі Шевченка у Києві. Невідомі вимагали у нього віддати їм флешкарту з відеокамери журналіста Андрія Дзиндзі. Активіст намагався оборонятися і вистрілив в одного з нападників. Ті вивели його з машини та вистрілили впритул. За словами пана Моралова, куля пройшла за шість сантиметрів від серця. Авто спалили. 

 

У міліції цей інцидент назвали «конфліктом на дорозі за участю журналіста газети  "Дорожній контроль"». 

 

Нагадаємо, за рішенням суду пана Дзиндзю було затримано на два місяці.  Йому інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом -  викрадення бульдозера для спроби штурму Адміністрації президента. 

 

Раніше, 20 грудня, Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою адвоката Андрія Дзиндзі Віктора Смолія, якого звинувачують в замаху на життя судді, який обирав запобіжний захід для пана Дзиндзі. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13507
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрей
3781 дн. тому
Что не говорите, а хоть и бендеровским фашистам и удастся уйти от уголовной ответственности за "мирный" погром Киева, то уж явно их нацистским партийкам не уйти от политической ответственности. Даже если озверелый Тягнибык и пропрет избирательный закон, по которому в бюллетене будет одна свобода, и обязательство каждого избирателя поставить там галочку, то у несимпатиков всегда останется право испортить бюллетень. А всепрощение уголовников очень опасный прецедент, ведь согласитесь, господа, майдайнов поддерживают не все и не везде, а если прощается уголовщина им, то явно прощают себя сами и те, кто творят уголовщину тем же майдаунам, разве не так, а?
Vell
3781 дн. тому
А з яких це пір вбивство почали прирівнювати до хуліганства? Чи я щось пропустив?
Читач
3781 дн. тому
Не "вистріл", а "постріл", грамотії!
ДДЖ
3781 дн. тому
Правильно - конфликт. А движение грейдера - посягательство на жизнь. Яркий пример выборочного кривосудия.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду