detector.media
22.12.2013 16:44
Постріл у активіста «Дорожнього контролю» в міліції назвали «конфліктом на дорозі»
Щодо нападу на Володимира Моралова та його авто розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство» та ст.194 Кримінального кодексу України - «Умисне знищення або пошкодження майна»

Щодо нападу на активіста «Дорожнього контрою» Володимира Моралова розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України - «Хуліганство» та ст.194 Кримінального кодексу України - «Умисне знищення або пошкодження майна». Наразі проводяться  слідчі дії для встановлення всіх обставин події та осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, повідомляє відділ зв`язків з громадськістю ГУМВС України в місті Києві.

 

Нагадаємо,  напад на пана Моралова було скоєно напередодні близько 23-00 в районі площі Шевченка у Києві. Невідомі вимагали у нього віддати їм флешкарту з відеокамери журналіста Андрія Дзиндзі. Активіст намагався оборонятися і вистрілив в одного з нападників. Ті вивели його з машини та вистрілили впритул. За словами пана Моралова, куля пройшла за шість сантиметрів від серця. Авто спалили. 

 

У міліції цей інцидент назвали «конфліктом на дорозі за участю журналіста газети  "Дорожній контроль"». 

 

Нагадаємо, за рішенням суду пана Дзиндзю було затримано на два місяці.  Йому інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом -  викрадення бульдозера для спроби штурму Адміністрації президента. 

 

Раніше, 20 грудня, Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою адвоката Андрія Дзиндзі Віктора Смолія, якого звинувачують в замаху на життя судді, який обирав запобіжний захід для пана Дзиндзі. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY