Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру

Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру

6 Грудня 2013
7836

Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру

7836
Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру
Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру

Журналісту «Дорожнього контролю» Андрію Дзиндзі, затриманому правоохоронними органами 5 грудня, висунули повідомлення про підозру.

 

Як повідомив «Детектор медіа» начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков, правоохоронні органи затримали двох людей, які фігурують в епізоді з появою бульдозера поблизу Адміністрації президента. Обом затриманим пред'явлено повідомлення про підозру.

 

«Одному з них інкримінують частину 3 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насиллям, небезпечним для життя та здоров'я потерпілим або погроза застосування такого насилля)», - зазначив пан Бурлаков.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа» в МВС, ця стаття якраз стосується Андрія Дзиндзі.

 

«Другому затриманому пред'явлена підозра за статтею 348 Кримінального кодексу - посягання на життя працівника правоохоронного органу», - додав пан Бурлаков.

 

За його словами, найближчим часом суд обере запобіжний захід за підозрюваних.

 

Нагадаємо, Андрія Дзиндзю затримали 5 грудня як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». За інформацією «Дорожнього контролю», журналіст перебував у будівлі УБОЗ за адресою: вул. Горького (Антоновича), 114.

 

Сьогодні, 6 грудня, з 12:00 відбувається засідання Шевченківського районного суду міста Києва з обрання запобіжного заходу для Андрія Дзиндзі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду