detector.media
06.12.2013 14:06
Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру
Андрію Дзиндзі висунули повідомлення про підозру

Журналісту «Дорожнього контролю» Андрію Дзиндзі, затриманому правоохоронними органами 5 грудня, висунули повідомлення про підозру.

 

Як повідомив «Детектор медіа» начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков, правоохоронні органи затримали двох людей, які фігурують в епізоді з появою бульдозера поблизу Адміністрації президента. Обом затриманим пред'явлено повідомлення про підозру.

 

«Одному з них інкримінують частину 3 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насиллям, небезпечним для життя та здоров'я потерпілим або погроза застосування такого насилля)», - зазначив пан Бурлаков.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа» в МВС, ця стаття якраз стосується Андрія Дзиндзі.

 

«Другому затриманому пред'явлена підозра за статтею 348 Кримінального кодексу - посягання на життя працівника правоохоронного органу», - додав пан Бурлаков.

 

За його словами, найближчим часом суд обере запобіжний захід за підозрюваних.

 

Нагадаємо, Андрія Дзиндзю затримали 5 грудня як людину, яка «причетна до подій, пов'язаних з бульдозером». За інформацією «Дорожнього контролю», журналіст перебував у будівлі УБОЗ за адресою: вул. Горького (Антоновича), 114.

 

Сьогодні, 6 грудня, з 12:00 відбувається засідання Шевченківського районного суду міста Києва з обрання запобіжного заходу для Андрія Дзиндзі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY