До 29 грудня – реєстрація учасників на премію ділових кіл «PRESSзвание 2013»

29 Листопада 2013
4398
29 Листопада 2013
13:27

До 29 грудня – реєстрація учасників на премію ділових кіл «PRESSзвание 2013»

4398
До 29 грудня – реєстрація учасників на премію ділових кіл «PRESSзвание 2013»

27 листопада почалася боротьба за звання найкращого ділового журналіста України в конкурсі премії ділових кіл «PRESSзвание 2013». Реєстрація учасників відкрита на сайті конкурсу до 29 грудня.

 

9-й сезон конкурсу розкриє тему «9 -го валу»: сильною і небезпечною хвилі, яка піднялася в журналістиці сьогодні. Українські реалії показують, що ЗМІ в даний період проходять випробування на міцність.

 

Цього року конкурс ставить акценти на фундаментальних складових нинішньої журналістики: безстрашності, протистоянні, ясному баченні мети та її досягненні.

 

Оцінювати професійні якості журналістів будуть головні редактори ділових і суспільно-політичних ЗМІ, редактори економічних (бізнес) відділів, а також керівники та PR-менеджери компаній. Найкращих журналістів визначать у ході відкритого голосування на сайті конкурсу, яке почнеться після закінчення реєстрації.

 

За новинами і подробицями цього сезону можна стежити на сайті конкурсу www.presszvanie.ua, а також на сторінці «PRESSзвание» у Facebook: www.facebook.com/presszvanie.ua.

 

Довідка:

Премія ділових кіл «PRESSзвание»- міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань - оцінюють роботу журналістів і редакторів , що працюють у ділових друкованих, інтернет-виданнях і інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування відбувається в реальному часі на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.

 

Організатори конкурсу: Національна спілка журналістів України, Українська спілка промисловців і підприємців, Спілка журналістів Росії, Московська асоціація підприємців, Російський союз промисловців і підприємців, компанія Mainstream Communication & Consulting.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4398
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду