detector.media
29.11.2013 13:27
До 29 грудня – реєстрація учасників на премію ділових кіл «PRESSзвание 2013»

27 листопада почалася боротьба за звання найкращого ділового журналіста України в конкурсі премії ділових кіл «PRESSзвание 2013». Реєстрація учасників відкрита на сайті конкурсу до 29 грудня.

 

9-й сезон конкурсу розкриє тему «9 -го валу»: сильною і небезпечною хвилі, яка піднялася в журналістиці сьогодні. Українські реалії показують, що ЗМІ в даний період проходять випробування на міцність.

 

Цього року конкурс ставить акценти на фундаментальних складових нинішньої журналістики: безстрашності, протистоянні, ясному баченні мети та її досягненні.

 

Оцінювати професійні якості журналістів будуть головні редактори ділових і суспільно-політичних ЗМІ, редактори економічних (бізнес) відділів, а також керівники та PR-менеджери компаній. Найкращих журналістів визначать у ході відкритого голосування на сайті конкурсу, яке почнеться після закінчення реєстрації.

 

За новинами і подробицями цього сезону можна стежити на сайті конкурсу www.presszvanie.ua, а також на сторінці «PRESSзвание» у Facebook: www.facebook.com/presszvanie.ua.

 

Довідка:

Премія ділових кіл «PRESSзвание»- міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань - оцінюють роботу журналістів і редакторів , що працюють у ділових друкованих, інтернет-виданнях і інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування відбувається в реальному часі на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.

 

Організатори конкурсу: Національна спілка журналістів України, Українська спілка промисловців і підприємців, Спілка журналістів Росії, Московська асоціація підприємців, Російський союз промисловців і підприємців, компанія Mainstream Communication & Consulting.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY