У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»

У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»

25 Листопада 2013
5043
25 Листопада 2013
20:23

У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»

5043
У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»
У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»

23 листопада у Житомирі невідомі молодики побили головного редактора місцевого видання «20 хвилин» Влада Пучича. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Інститут масової інформації.

 

«Мене побили. Двоє амбалів у спортивному, ще один залишився біля під'їзду», - написав журналіст. Напад стався о 23.50, коли пан Пучич повертався додому.

 

«Переді мною в під'їзд заходить один з них, слідом - інший... На сходах перший розвертається з ударом з ліктя. Я встигаю ухилитись, дістати балончик і добряче пригостити хлопців. Це все, що я встиг. Декілька ударів в голову і я на землі. Далі в хід пішли ноги. Намагався берегти голову (що не рахуючи кількох гуль, вдалося), а от ребра добряче порахували. Сподіваюсь не зламані. Доповз додому і викликав міліцію», - написав Влад Пучич.

 

У коментарі ІМІ журналіст не зміг однозначно сказати, чи пов'язаний напад з його журналістською чи громадською діяльністю.

 

«Зараз не готовий однозначно відповісти, з якою саме діяльністю пов'язаний напад. З одного боку газета "20 хвилин" з частотою приблизно один раз на місяць видає гучні антикорупційні розслідування, які зачіпають інтереси багатьох впливових людей. З іншого боку - я один з організаторів євромайдану в Житомирі. До того теж активно займався громадською діяльністю», - сказав він.

 

Він припустив, що напад міг статися й через статтю «Мер Дебой планував дерибан житомирських ЖЕКів».

 

Міліція вже розпочала перевірку за фактом побиття, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Житомирській області.

 

Слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції прибула на виклик уночі. Міліція здійснила огляд під'їзду та опитала мешканців будинку, свідків не виявила. Попередня правова кваліфікація інциденту - умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду