detector.media
25.11.2013 20:23
У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»
У Житомирі невідомі побили головреда газети «20 хвилин»

23 листопада у Житомирі невідомі молодики побили головного редактора місцевого видання «20 хвилин» Влада Пучича. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Інститут масової інформації.

 

«Мене побили. Двоє амбалів у спортивному, ще один залишився біля під'їзду», - написав журналіст. Напад стався о 23.50, коли пан Пучич повертався додому.

 

«Переді мною в під'їзд заходить один з них, слідом - інший... На сходах перший розвертається з ударом з ліктя. Я встигаю ухилитись, дістати балончик і добряче пригостити хлопців. Це все, що я встиг. Декілька ударів в голову і я на землі. Далі в хід пішли ноги. Намагався берегти голову (що не рахуючи кількох гуль, вдалося), а от ребра добряче порахували. Сподіваюсь не зламані. Доповз додому і викликав міліцію», - написав Влад Пучич.

 

У коментарі ІМІ журналіст не зміг однозначно сказати, чи пов'язаний напад з його журналістською чи громадською діяльністю.

 

«Зараз не готовий однозначно відповісти, з якою саме діяльністю пов'язаний напад. З одного боку газета "20 хвилин" з частотою приблизно один раз на місяць видає гучні антикорупційні розслідування, які зачіпають інтереси багатьох впливових людей. З іншого боку - я один з організаторів євромайдану в Житомирі. До того теж активно займався громадською діяльністю», - сказав він.

 

Він припустив, що напад міг статися й через статтю «Мер Дебой планував дерибан житомирських ЖЕКів».

 

Міліція вже розпочала перевірку за фактом побиття, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Житомирській області.

 

Слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції прибула на виклик уночі. Міліція здійснила огляд під'їзду та опитала мешканців будинку, свідків не виявила. Попередня правова кваліфікація інциденту - умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY