30 жовтня в Сумах – презентація моніторингів ГО «Детектор медіа» та майстер-клас Андрія Куликова

28 Жовтня 2013
3897

30 жовтня в Сумах – презентація моніторингів ГО «Детектор медіа» та майстер-клас Андрія Куликова

3897
30 жовтня в Сумах – презентація моніторингів ГО «Детектор медіа» та майстер-клас Андрія Куликова

30 жовтня о 13.00 у профі-студії Сумського прес-клубу (Суми, Покровська площа, 13) відбудеться презентація моніторингу регіональних новин і моніторингу порушення прав журналістів в Україні, а також майстер-клас для журналістів під загальною назвою «Порушені права і занедбані обов'язки журналістів».

 

Моніторинг регіональних новин, що здійснюється ГО «Детектор медіа», а також моніторинг порушень прав журналістів проведе медіаекспертка «Детектор медіа» Наталя Соколенко. Тривалість презентації - 1 година.

 

Далі - перерва на каву на 30 хвилин.

 

Тренінг із журналістських стандартів на конкретних прикладах проведе журналіст, теле- та радіоведучий, медіатренер Андрій Куликов. Тривалість навчання - 2 години.

 

До участі запрошено всі ЗМІ, передусім - репортерів телевізійних і нетелевізійних новин, а також усіх охочих.

 

Організатори просять акредитуватися протягом понеділка-вівторка, аби була можливість розраховувати можливості залу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду