Закінчився чат з Анастасією Даугуле

Закінчився чат з Анастасією Даугуле

11 Жовтня 2013
10243

Закінчився чат з Анастасією Даугуле

10243
Закінчився чат з Анастасією Даугуле
Закінчився чат з Анастасією Даугуле

Завершилася чат-конференція на chat.detector.media  з ведучою програми «Подробности» на телеканалі «Інтер» Анастасією Даугуле на тему: «Оновлення "Подробностей" на "Інтері"»

 

До обговорення пропонувались питання: чому новини українських телеканалів стають все більш таблоїдними і жовтими; дотримання етичних журналістських стандартів в теленовинах та ін.

 

Публікацію відповідей телеведучої читайте найближчим часом.

 

Біографічна довідка:

 

Анастасія Даугуле закінчила історичний факультет Харківського державного університету ім. В.Каразіна.

 

Працювала кореспондентом служби інформації «Харківських новин» на регіональному телеканалі А/ТВК - 1997-2002; журналістом та ведучою власних проектів («Співрозмовник», «Проспект») на 7 каналі (Харків) - 2002-2005; редактором документальних проектів студії «Омега» (Київ) - 2005-2006; кореспондентом інформаційної служби телеканалу «Інтер» - 2006-2008; спеціальним кореспондентом, оглядачем телеканалу «Інтер» - 2008-2010; ведуча телеканалу «Інтер» - з 2011 року.

 

 

 

«Заслужений журналіст України»; член Національної спілки Союзу журналістів України.

 

Нагороджена «Подякою Президента України»; «Почесною грамотою Кабінету Міністрів України»; відзнакою Харківського міського голови «За старанність. 350 років заснування Харкова».

 

Переможець I Всеукраїнського конкурсу «Медіа про медіа», 2004 р.; переможець Всеукраїнського конкурсу «Відкрий Україну!», 2005 р.; переможець Всеукраїнського конкурсу журналістики «Правда для людей», 2009 р.; номінант премії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Телетріумф», 2011 р.; 2012 р.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду