26 вересня – прес-конференція Держкіно щодо Закону про копродукцію (ОНОВЛЕНО)

24 Вересня 2013
7380
24 Вересня 2013
18:11

26 вересня – прес-конференція Держкіно щодо Закону про копродукцію (ОНОВЛЕНО)

7380
26 вересня – прес-конференція Держкіно щодо Закону про копродукцію (ОНОВЛЕНО)

26 вересня відбудеться прес-конференція на тему: «Міжнародна копродукція - новий формат розвитку української кіноіндустрії». Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

 

18 вересня Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення зміни до Закону України "Про ратифікацію Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво».

 

Законодавчим актом Державне агентство України з питань кіно визначено компетентним органом з надання кінематографічним творам статусу продукту спільного виробництва в Україні. 

 

Начальник Управління державного регулювання та реалізації кінопроектів Держкіно Станіслав Притула розповість журналістам, які преференції отримає від цього український кінематограф та яку роботу у міжнародному напрямку проводить агентство.

 

Також у прес-конференції візьмуть участь продюсери, які працюють у копродукції:

- Олена Фетісова (художній фільм «Параджанов»)

- Володимир Філіпов (повнометражний ігровий проект «Варіант Марконі»)

- Олег Щербина (повнометражний ігровий проект «Урсус. Кавказький бурий ведмідь») 

- Геннадій Кофман (документальний проект «Дикий мед) 

  

Прес-конференція відбудеться 26 вересня об 11.00 в агентстві «Укрінформ» (м.Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ст. метро Театральна). Акредитація за тел.: (044) 280-27-18, 066 795 82 81 та е-mail: olena-dergkino@ukr.net


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7380
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду