detector.media
24.09.2013 18:11
26 вересня – прес-конференція Держкіно щодо Закону про копродукцію (ОНОВЛЕНО)

26 вересня відбудеться прес-конференція на тему: «Міжнародна копродукція - новий формат розвитку української кіноіндустрії». Про це повідомляє прес-служба Державного агентства України з питань кіно.

 

18 вересня Верховна Рада України ухвалила Закон «Про внесення зміни до Закону України "Про ратифікацію Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво».

 

Законодавчим актом Державне агентство України з питань кіно визначено компетентним органом з надання кінематографічним творам статусу продукту спільного виробництва в Україні. 

 

Начальник Управління державного регулювання та реалізації кінопроектів Держкіно Станіслав Притула розповість журналістам, які преференції отримає від цього український кінематограф та яку роботу у міжнародному напрямку проводить агентство.

 

Також у прес-конференції візьмуть участь продюсери, які працюють у копродукції:

- Олена Фетісова (художній фільм «Параджанов»)

- Володимир Філіпов (повнометражний ігровий проект «Варіант Марконі»)

- Олег Щербина (повнометражний ігровий проект «Урсус. Кавказький бурий ведмідь») 

- Геннадій Кофман (документальний проект «Дикий мед) 

  

Прес-конференція відбудеться 26 вересня об 11.00 в агентстві «Укрінформ» (м.Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ст. метро Театральна). Акредитація за тел.: (044) 280-27-18, 066 795 82 81 та е-mail: olena-dergkino@ukr.net


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY