Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)

Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)

19 Вересня 2013
11817
19 Вересня 2013
17:02

Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)

11817
Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)
Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)

18 вересня співробітники Міністерства доходів і зборів з податкової міліції здійснили обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» Тетяни Дем'яненко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби радіостанції.

 

Наразі достеменно невідомо, на якій підставі співробітники Міністерства доходів і зборів провели обшук у квартирі журналістки і чи знайшли вони докази, які б засвідчили причетність журналістки до протизаконної діяльності. За інформацією прес-служби, обшук проводив слідчий, прізвище якого не було вказано в постанові суду.

 

 

 

 

Слідчий, який проводив обшук, не мав відповідних документів

 

 

Радіостанція «Радіо Ера ФМ» звернулася з офіційним інформаційним запитом до прес-служби Міністерства доходів і зборів з проханням повідомити причини обшуку а також, чому ім'я слідчого, який проводив обшук, не було вказане у постанові суд та чи були знайдені під час обшуку якісь підтвердження «доказової бази».

 

Також «Радіо Ера ФМ» звернулося з запитом до Міністерства внутрішніх справ з проханням надати коментар з приводу виїзду наряду міліції на виклик Тетяни Дем'яненко. Колеги пані Дем'яненко хочуть дізнатись, чи виїжджали на місце співробітники МВС та чи були встановлені ними будь-які факти порушення закону.

 

Як повідомила «Детектор медіа» керівник прес-служби «Радіо Ера» Ганна Матвіїшина, поки журналісти не отримали відповіді на інформаційні запити. 

 

«Детектор медіа» поки не вдалося зв'язатись із журналісткою, щоб дізнатись про подробиці обшуку. У прес-службі «Радіо Ера ФМ» повідомили, що журналістка знаходиться на похоронах батька.

 

Керівник прес-служби Міндоходів Андрій Соколов повідомив «Детектор медіа», що міністерство претензій до журналістки Тетяни Дем'яненко не має, а обшук проводився не у конкретної особи, а за вказаною адресою. «Співробітники Міндоходів навіть не знали, що проводять обшук у журналістки.  До неї як до журналістки, як до людини, як до фізичної особи ніяких претензій і запитань немає. Обшук був за постановою суду по акту, формулювання я не згадаю, але суть його полягає у тому, що обшук відбувався за адресою, не за особою», - сказав пан Соколов.

 

«Детектор медіа»

 

Відео, фото - «Конфликты и законы»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду