detector.media
19.09.2013 17:02
Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)
Співробітники Міндоходів провели обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» (ВІДЕО)

18 вересня співробітники Міністерства доходів і зборів з податкової міліції здійснили обшук у квартирі журналістки «Радіо Ера ФМ» Тетяни Дем'яненко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби радіостанції.

 

Наразі достеменно невідомо, на якій підставі співробітники Міністерства доходів і зборів провели обшук у квартирі журналістки і чи знайшли вони докази, які б засвідчили причетність журналістки до протизаконної діяльності. За інформацією прес-служби, обшук проводив слідчий, прізвище якого не було вказано в постанові суду.

 

 

 

 

Слідчий, який проводив обшук, не мав відповідних документів

 

 

Радіостанція «Радіо Ера ФМ» звернулася з офіційним інформаційним запитом до прес-служби Міністерства доходів і зборів з проханням повідомити причини обшуку а також, чому ім'я слідчого, який проводив обшук, не було вказане у постанові суд та чи були знайдені під час обшуку якісь підтвердження «доказової бази».

 

Також «Радіо Ера ФМ» звернулося з запитом до Міністерства внутрішніх справ з проханням надати коментар з приводу виїзду наряду міліції на виклик Тетяни Дем'яненко. Колеги пані Дем'яненко хочуть дізнатись, чи виїжджали на місце співробітники МВС та чи були встановлені ними будь-які факти порушення закону.

 

Як повідомила «Детектор медіа» керівник прес-служби «Радіо Ера» Ганна Матвіїшина, поки журналісти не отримали відповіді на інформаційні запити. 

 

«Детектор медіа» поки не вдалося зв'язатись із журналісткою, щоб дізнатись про подробиці обшуку. У прес-службі «Радіо Ера ФМ» повідомили, що журналістка знаходиться на похоронах батька.

 

Керівник прес-служби Міндоходів Андрій Соколов повідомив «Детектор медіа», що міністерство претензій до журналістки Тетяни Дем'яненко не має, а обшук проводився не у конкретної особи, а за вказаною адресою. «Співробітники Міндоходів навіть не знали, що проводять обшук у журналістки.  До неї як до журналістки, як до людини, як до фізичної особи ніяких претензій і запитань немає. Обшук був за постановою суду по акту, формулювання я не згадаю, але суть його полягає у тому, що обшук відбувався за адресою, не за особою», - сказав пан Соколов.

 

«Детектор медіа»

 

Відео, фото - «Конфликты и законы»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY