«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»

«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»

12 Вересня 2013
6032
12 Вересня 2013
15:49

«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»

6032
«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»
«1+1» заявляє, що не бачить підстав до претензій щодо шоу «Хочу в ВІА Гру»

Телеканал «1+1» заявляє, що не бачить підстав  висловлювати претензії до каналу та генерального директора Олександра Ткаченка щодо прав на назву телевізійного шоу «Хочу у ВІА Гру». Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

«Ми, компанія, не бачимо підстав для претензій такого роду до телеканалу «1+1» як до мовника проекту «Хочу в ВІА Гру». Це стосується і претензій на адресу Олександра Ткаченка особисто», - зазначив канал.

 

За інформацією Like.LB.ua, продюсер гурту «ВІА Гра» Дмитро Костюк написав заяву в міліцію щодо дій генерального директора групи «1+1 медіа» Олександра Ткаченка стосовно використання торгового знаку «ВІА Гра» у рекламній компанії шоу «Хочу у ВІА Гру» і у зв'язку з виходом програми в ефір, за якою було розпочате  досудове розслідування. Попередня кваліфікація - частина 1 статті 176 «Порушення авторського права і суміжних прав» Кримінального Кодексу України.

 

У коментарі виданню пан  Костюк зазначив, що подав заяву до Подільського РВВС Києва. «До цього я намагався вирішити питання по-людськи , але на мої листи Олександр не відповідав. Я навіть поширив у ЗМІ відкритий лист йому. 6 вересня було розпочато кримінальне провадження проти Олександра Ткаченка, в якому мене визнали потерпілою стороною», - додав він.

 

Нагадаємо, раніше  Дмитро Костюк написав відкритий лист до генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка. Зокрема, в ньому стверджується, що пан Костюк є єдиним власником торгової марки VIA GRA  і не давав нікому дозволу на її використання.

 

Пан Ткаченко у коментарі «Комсомольській правді в Україні» сказав, що бачив інформацію в інтернеті про те, що Дмитро Костюк звернувся до нього з листом щодо  шоу, однак такого листа не отримував. І додав: «Наскільки я знаю зі слів Костянтина Меладзе, питання  прав з юридичної точки вирішино».

 

Нагадаємо, що шоу «Хочу у ВІА Гру» вийшло одночасно на телеканалах України, Росії, Білорусі і Казахстану.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду